Getting the Itch Again - Page 4 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-07-2008, 08:30 PM   #31 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: Getting the Itch Again

ripples can be eliminated by conditioning the power from the wall.

ups + power conditioner = clean power
__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Old 10-07-2008, 09:53 PM   #32 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 576
Default Re: Getting the Itch Again

So how can you tell if your 12v rails ripple? Because I've had the same PSU/GPU combo from the start and have been rock solid stable. I looked up power conditioners and they seem pretty expensive.
__________________

__________________
Stacker 830 - e6600 @ 3.6ghz - Eva 9800GTX+
X-Fi Xtrememusic - 4GB OCZ SLI 1066
Sceptre 20.1" - Logitech Z5500 - Gigabyte DS3 965p
RalliArt882 is offline  
Old 10-08-2008, 11:55 AM   #33 (permalink)
I feel funny...
 
thirdshiftdj's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Lowell,Ma
Posts: 3,808
Send a message via AIM to thirdshiftdj
Default Re: Getting the Itch Again

I was reading up on them and it is indeed a good psu w/ quality parts, so no need to worry.
__________________
NUFFIN!
thirdshiftdj is offline  
Old 10-08-2008, 03:10 PM   #34 (permalink)
Lord Techie
 
ricanflow's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Euless, Tx
Posts: 6,317
Default Re: Getting the Itch Again

Quote:
Originally Posted by RalliArt882 View Post
So how can you tell if your 12v rails ripple? Because I've had the same PSU/GPU combo from the start and have been rock solid stable. I looked up power conditioners and they seem pretty expensive.

Just get a ups, it does the same as a power conditioner plus provides battery backup:

APC BE750G UPS Battery Backup - 450 Watts, 120 V, 355 Joules at TigerDirect.com
__________________

__________________
3DMARK06 = 20,341 (3.8GHZ)



Laptop
P7350 | GTX 260M | 4GB DDR2 800 | 320GB HD | X-Fi | Vista 64

Folding Rig/File Server

M775 | E1200 | Foxconn P9657AB
| Dual 8800GT | Antec NeoHE 500 | Barracuda 80GB | Wintec Ampx



ricanflow is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:29 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.