Geforce 7800GTX - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-25-2006, 02:35 PM   #11 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

If you get artifacting at any settings, regardless of how high settings you use, there is a problem with the card. Most likely the cooler is not mounted properly. You could remount it yourself or send it in for evga to do.
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 02-25-2006, 04:52 PM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 172
Send a message via AIM to BillGates
Default

Quote:
Originally posted by wtk pro l
ive got the evga 7800gtx and i paid $509. ive got to say im not as impressed as i thought i would be. i havent run any tests. but with everything on medium 4x AA and at max resolution i get bad artifacting in BF2. i know its pretty high settings but from what ive heard i should be able to run that easily.
Yeah artifacting isnt caused by the card not being to keep up. Its cause by overheating/overclocking too much.
__________________

BillGates is offline  
Old 02-25-2006, 05:18 PM   #13 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

o ****. well the thing does run pretty hot, i was thinking a water cooling but i dont see a chip on it to mount the water block. i mean i could take off the heat sink thingy but i wouldnt know where the chip was on the card.
wtk pro l is offline  
Old 02-26-2006, 12:08 AM   #14 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 222
Default

the prices on the higher end model (7800GTX 512MB 580Mhz core clock) continue to rise. a grand on ebay and that's the cheapest i've seen...
__________________
http://img.photobucket.com/albums/v4...odifiedsig.jpg
www.earthcity.us
Become a citizen. Live the legend.
Cerulean is offline  
Old 02-26-2006, 12:10 AM   #15 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by wtk pro l
o ****. well the thing does run pretty hot, i was thinking a water cooling but i dont see a chip on it to mount the water block. i mean i could take off the heat sink thingy but i wouldnt know where the chip was on the card.
Your best bet would probably be to send it to evga for repair.
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 02-26-2006, 12:28 AM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

well i really would like to water cool it when i get back. so how would i go about fitting the water block on it?
__________________

wtk pro l is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.