Gateway - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-19-2013, 09:38 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Gateway

Gateway Desktop 8GB Memory 1TB Hard Drive DX4870-UB318 - Best Buy

Thinking of buying this computer instead of building my own for the time being
__________________

__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 09:46 PM   #2 (permalink)
 
iFargle's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: United States
Posts: 4,024
Default Re: Gateway

Graphics performance isn't great.. Otherwise it looks fine to me
__________________

__________________
7700k 32GB RAM 512GB 960 Pro GTX 1080 NCase M1
15" Retina MBP || 64GB Nexus 6P || 64GB iPad Air 2
Battle.net: iFargle #1561 || Steam/Origin: iFargle
iFargle is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 09:51 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Re: Gateway

Ok Thank's Dude i have a graphics card to plop in ther ei just need to get a better PSU
__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 10:10 PM   #4 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Gateway

Going to be a slow machine. That 1TB is 5400RPM.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 11:01 PM   #6 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Re: Gateway

Thank's dude and one question would the PSU be able to handle a GTX 460?
__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 11:13 PM   #7 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,279
Default Re: Gateway

Yea it would. i5 3330 and 460 would be a great little setup to get started on.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2013, 11:28 PM   #8 (permalink)
Super Techie
 
xMalcom's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: United States
Posts: 407
Send a message via AIM to xMalcom Send a message via Skype™ to xMalcom
Default Re: Gateway

Ok Thank's Dude ill get started on this build soon
__________________

__________________
xMalcom is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:22 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.