Gaming Computer iv just finished building wont boot!!!!! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-02-2005, 11:04 PM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 405
Default

Another day another intel n00b satisfied, AND I DIDN'T AHVE TO DO ANYTHING!
__________________

__________________
The_Tobes99 is offline  
Old 10-03-2005, 08:15 AM   #12 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 178
Default

Quote:
Originally posted by The_Tobes99
Another day another intel n00b satisfied, AND I DIDN'T AHVE TO DO ANYTHING!
hahaha
__________________

__________________
AMD Sempron 2500+
ASRock K7S41GX Motherboard
1gb DDR Ram (PC2700)
80gb SGB Hard Drive(OS)
40gb Maxtor Hard Drive
PNY GeForce 6600GT AGP 128MB
5.1 Creative Surround Sound System
SamBarry is offline  
Old 10-03-2005, 08:25 AM   #13 (permalink)
Member (again)
 
macdude425's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: Raul's Wild Kingdom...How 'bout that, huh?
Posts: 4,202
Send a message via AIM to macdude425 Send a message via Yahoo to macdude425
Default

Quote:
Originally posted by The_Tobes99
Another day another intel n00b satisfied, AND I DIDN'T AHVE TO DO ANYTHING!
LOL, sad but true...
__________________



Debian Support Forums!
macdude425 is offline  
Old 10-03-2005, 03:38 PM   #14 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 457
Send a message via AIM to sbcirclepants
Default

Yea, u didnt try to do anything, u lazy englishman...LOL
__________________
cpu: C2D E7200 2.53ghz
ram: OCZ Gold DDR2 4gb
gpu: EVGA 9600GSO 384MB
psu: OCZ 500W
sbcirclepants is offline  
Old 10-03-2005, 06:57 PM   #15 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 457
Send a message via AIM to sbcirclepants
Default

DANG IT!!!!!!!! I got it to boot, cd drive to start, and got xp pro installed. THATS JUST THE START OF MY MANY PROBLEMS....heres the NEXT 1..........I got my xp pro installed, and i logged on and guess wat??? it freezes after 15 secs on the desktop screen....note: this is xp pro w/sp2.......U Guys helped greatly be4, and im asking u to AGAIN!!!!!!! Remember, this is a new system, no viruses or spyware or trogans, and this IS A LEGAL XP CD FROM MICROSOFT....i dont pirate software....im about to go nuts...also, u can start it in safe mode with no problems!!!!wat the heck???? PLZ HELP
__________________

__________________
cpu: C2D E7200 2.53ghz
ram: OCZ Gold DDR2 4gb
gpu: EVGA 9600GSO 384MB
psu: OCZ 500W
sbcirclepants is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:45 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.