gamer case - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-14-2006, 12:26 PM   #21 (permalink)
Super Techie
 
adam02's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 353
Default

Gigabyte 3D aurora. All aluminium, so heat dissipitation is great! its big and has so much room and is equipped with the possibility of watercooling. Its so underrated. Do not Critisise this case if you dont own it or havent had any experiences with it.
__________________

adam02 is offline  
Old 03-14-2006, 03:36 PM   #22 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

i'd just like to know, is the Thermaltake Armor better than the Silver Kandalf? i think the Silver Kandalf is stronger, and lighter, and really sexy.
__________________

john3 is offline  
Old 03-14-2006, 03:41 PM   #23 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 38
Default

armour needs no tools for installation and has pre drilled holes for a water system. the mesh in the front allows a massive amount of air to be pulled in to be pushed over and pulled abd blown out. its still at like 20c after 6 straight hrs of bf2 which uses like 80% of my ram during gameplay. highly recommended.
midi_junkie is offline  
Old 03-14-2006, 05:19 PM   #24 (permalink)
Super Techie
 
adam02's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 353
Default

Behold, the Gigabye 3D aurora



adam02 is offline  
Old 03-14-2006, 06:53 PM   #25 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16811196019
buddies specs, awesome case and thing runs about 30-50 c very nice
amd 3800+ 2.4 overclocked to 2.64.
evga 7800gt stock core clock 450mzh and 1100mhz memorry. i oveclocked that to 478 mhz core clock and 1.13 ghz memory
cooling
3d edge fan which is a gpu cooler 3 70 mm fans (not to good of ones low rpm) a 140mm fan in front a 120 in back and a golden orb 2 heatsink
1.5 gigs of ram
asus sli deluxe mother board
aero engine II
Karlsdash is offline  
Old 03-14-2006, 06:55 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

is that the psu in the bottom right hand of the case??
Static_11 is offline  
Old 03-14-2006, 06:58 PM   #27 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 15
Default

sorry update, gpu runs at 45- 52(52 under full load)
cpu 39 at full load
__________________

Karlsdash is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:05 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.