FX-62 vs Conroe - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2006, 10:19 PM   #21 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Are you trying to say that when you upgrade your CPU, you will go with AM2 and not conroe? :/
__________________

__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 06-06-2006, 12:53 AM   #22 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 67
Send a message via AIM to zdude255
Default

Quote:
Originally posted by 003
Are you trying to say that when you upgrade your CPU, you will go with AM2 and not conroe? :/
It depends how the new AM2 processors that come out in the future compare to it. ;-)

AMD isn't turning over, but it is nice to see a shift of pace to keep them on their feet. I can't wait to see what's next in the 64bit line. Are the Conroes 64bit yet or is that still something Intel doesn't do? Future chips from AMD will probably kick Conroe to the curve, but we'll just have to see how long that takes.
__________________

zdude255 is offline  
Old 06-06-2006, 02:13 AM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 274
Default

Quote:
Are the Conroes 64bit yet or is that still something Intel doesn't do?
Intel switched to 64bit awhile ago with everything except the P-M. All P-D are 64 bit and any newer P-4 is 64 bit. Conroe I am almost certain will be 64 bit. Also I pretty sure memron will be 64 bit and the first 64 bit mobile CPU Intel made (don’t quote me on this I could be mistaken).
mgoldb2 is offline  
Old 06-06-2006, 03:06 AM   #24 (permalink)
Grandfather of Techist

Į\_(ツ)_/Į
 
Trotter's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: The South
Posts: 31,302
Default

I just upgraded to my current system (which is still kinda "under construction"), so I can afford to wait a while.

Intel's new chips sound great, but let time tell the tale. In a year or so they will have the bugs out and the bells and whistles in.

Same with AMD, with both AM2 and K8L.
__________________


My Rig: SABLE
Antec 300 Illusion / Antec EarthWatts EA650 650W / ASUS GeForce GTX 960 GTX960-DC2OC-2GD5
AMD FX 8320 x8 Black Edition / Gelid Tranquillo / MSI 970A-G43
Sandisk Ultra Plus 128GB / Samsung 840 120GB / WD Black 750GB / WD Green 1TB
2x4GB DDR3 1600 - 2x2GB DDR3 1600
Win10 Ent 64-bit - Mionix Naos 7000 Mouse - CM Storm QuickFire Rapid Mech Keyboard


R.I.P. Danny L. Trotter ... 14 Nov 1945 - 4 Sept 2009
Trotter is offline  
Old 06-06-2006, 03:08 AM   #25 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Or people could hitch a ride with what ever is better.

I would still like AMD to get more of the market share though.
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:44 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.