Full-Screen anything = Green?!?!?! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-24-2006, 06:22 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
suicide007's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: inside.
Posts: 279
Default Full-Screen anything = Green?!?!?!

I just built my first system, ande everything went great. My specs are below. But, I downloaded the latest forceware driver from Nvidia (84.*****) and whenever i try to watch a full-screen movie, or play a full-screen game, the screen goes completely gren, and the movie freezes. It does kind of a wiping motion, going from the top left to the bottom right, but it only fills in the bottom half on the first wipe. Then, it comes in from the top and finishes the job.

It does not just tint the screen, it totally goes green (and its a suprisingly vibrant and crystal clear color of green).

I checked out how my vid card was running, and i realized that the memory clock was running at 66mhz. I think this is bad... but im not sure. O, and btw, this card has been...not-so-great-for-gaming ever since i got it. I know its not close to cutting-edge, but seriously, for halo, with all setings as low as they go, it will literally get one frame about every two seconds. Not kidding, its that bad. If anybody knows of anything im doing wrong, or if its a bad video card or something, please let me know.

o, and heres the card specs, just incase they will help:
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16814170050
__________________

__________________
Intel Conroe e6750
SLI EVGA 8800gts KO's
4GB Patriot DDR2 800mhz
22" Widescreen Sceptre LCD monitor 5ms
OCZ 700W psu
320gb seagate w/ perpindicular tech.
Creative SB X-Fi Fatality
Thermaltake Armor: Extreme Edition
suicide007 is offline  
Old 05-24-2006, 07:37 PM   #2 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 176
Send a message via AIM to underworld288
Default

the only thing that i can think of is if u overclocked the video card any, maybe u overclocked it to much. and btw i dont think, even with intergrated graphics, halo should be doing what ur saying.
__________________

__________________
RAM: 1.0GB
HDD: 420Gb Hard Drive
OS: Windows XP Pro
VC: MSI NX7800GT (stock)
PRO: AMD Athlon 64 3500+ Venice (stock)
MOBO: MSI K8N Neo4-f
underworld288 is offline  
Old 05-24-2006, 08:19 PM   #3 (permalink)
Super Techie
 
suicide007's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: inside.
Posts: 279
Default

I havent oc'd at all with my vid card. and its been doing that ever since I got it. could the card be broken?
__________________
Intel Conroe e6750
SLI EVGA 8800gts KO's
4GB Patriot DDR2 800mhz
22" Widescreen Sceptre LCD monitor 5ms
OCZ 700W psu
320gb seagate w/ perpindicular tech.
Creative SB X-Fi Fatality
Thermaltake Armor: Extreme Edition
suicide007 is offline  
Old 05-24-2006, 08:48 PM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 640
Default

Someone say my name?
Green Radience is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.