Is this Fried HDD (Video) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2006, 03:35 AM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default Is this Fried HDD (Video)



I bought a new HDD and it worked again. So now im just curious
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Old 11-27-2006, 05:44 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

it stopped loading after 27 seconds of video for me but the seek bar says 57 seconds, which is right? to me it just looked like you may have had a corrupted windows installation that would no longer boot. it would be easier if you described the symptoms.
__________________

Nitestick is offline  
Old 11-27-2006, 07:40 AM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
M733mhz's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 648
Send a message via AIM to M733mhz
Default

You're getting an Unmountable boot volume error or something like that. It just means windows is corrupt and you have to reinstall it. I had that exact same thing happen, just reinstall it and it should be fine.
__________________


M733mhz is offline  
Old 11-27-2006, 05:20 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Jumping_Bean514's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Posts: 752
Send a message via AIM to Jumping_Bean514
Default

I had the same problem when I had a duel boot of linux and windows. We tried for ever to fix it, but in the end, we just formatted.
Jumping_Bean514 is offline  
Old 11-27-2006, 06:30 PM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 1,147
Default

Definitely just Windows being corrupt. Reformat, ho!
__________________
Snake-Eyes is offline  
Old 11-27-2006, 07:24 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Whatever the problem is, you need to go into the BIOS and enaled USB keyboard support.
The General is offline  
Old 11-27-2006, 09:49 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default

Yes well I tried to format but it said the disk was corrupt when it was examining it
__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Old 11-27-2006, 10:24 PM   #8 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

now there you go......

symptoms help more. corrupt when formatting=damaged hard disk.
Nitestick is offline  
Old 11-27-2006, 11:08 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 639
Default

So what your saying that it is fried?
__________________

__________________
Intel Core 2 Duo E6600 @ 3400Mhz
Asus P5B-E
BFG 8800GTX OC
Samsung 400 GB Sata II
Corsair XMS2 2GB DDR2 800 5-5-5-12
Zalman CNPS-9700 LED
Antec Nine Hundred
Hp W2207 22" Widescreen Monitor
Windows Vista Home Premium
Silverstone ST60F 600W PSU
Razer Copperhead Tempest Blue Gaming Mouse
gmanych is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.