First System Built!! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-17-2006, 09:09 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 30
Default First System Built!!

I want to say thank you to all of the people who helped me answer the countless questions I asked when build my computer. It runs great and I am so so happy with it. You guys rock!!
__________________

badmojo77 is offline  
Old 04-17-2006, 09:14 AM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4,010
Default

Pictures? (including your wire managment :P )
__________________

__________________

Cisco CCNA, Comptia A+, 1/3 through CCNP
Trifid is offline  
Old 04-17-2006, 09:44 AM   #3 (permalink)
Self Proclaimed Immortal
 
hmammen's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: lounge 146 (Euless TX)
Posts: 2,679
Send a message via AIM to hmammen Send a message via MSN to hmammen Send a message via Yahoo to hmammen
Default

well what can we say.....lol jk.....yea id like to see pics.
__________________

Posted from my Nexus7
hmammen is offline  
Old 04-17-2006, 11:36 AM   #4 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default Re: First System Built!!

Quote:
Originally posted by badmojo77
You guys rock!!
Yes, Yes we do!
john3 is offline  
Old 04-17-2006, 11:55 AM   #5 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

play a game with max settings and tell us how you like it
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 04-17-2006, 12:11 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

FOR GODS SAKE POST PICS AND BENCHMARKS!
john3 is offline  
Old 04-17-2006, 12:34 PM   #7 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 30
Default

Quote:
Originally posted by john3
FOR GODS SAKE POST PICS AND BENCHMARKS!
LOL. Taking pictures now. As far as benchmarks go.... I don't knwo how to obtain that information...however... I get 68 FPS on Quake 4 1200X900 res with all settings maxed. IS that good?
badmojo77 is offline  
Old 04-17-2006, 01:23 PM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
ulater6000's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Alaska
Posts: 757
Send a message via AIM to ulater6000 Send a message via Yahoo to ulater6000
Default

Run 3Dmark06 and post your scores!
__________________

__________________
CompTIA A+, CompTIA Network+, Cisco CCENT, Cisco CCNA Routing & Switching
ulater6000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:58 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.