It finally blew up! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-10-2009, 10:06 PM   #11 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: It finally blew up!

How are the JetWay boards tho? I always thought they were like, crap?
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 03-10-2009, 10:10 PM   #12 (permalink)
AKA , gt7sanremo
 
Evolv's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Location: Harrisburg,PA
Posts: 1,240
Default Re: It finally blew up!

Yea, I'd go for the Biostar for sure.
__________________

__________________
[SIGPIC][/SIGPIC]

Random movie quote to make you seem hip and "with it":
"Please take the chairs away. I don't like them. The big one is staring at me and that short one is being very droll."
Evolv is offline  
Old 03-11-2009, 03:47 AM   #13 (permalink)
Biostar Stole my heart
 
Hussein19891's Avatar
 
Join Date: Feb 2008
Location: Canada
Posts: 2,209
Send a message via MSN to Hussein19891
Default Re: It finally blew up!

Quote:
Originally Posted by bmxfreakrider View Post
How are the JetWay boards tho? I always thought they were like, crap?
Personally I wouldn't ever put a Jetway board into any computer I build.

Besides Vernong linked you a pretty sweet deal.
__________________


Hussein19891 is offline  
Old 03-11-2009, 11:55 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
RicoDirenzo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 2,102
Exclamation Re: It finally blew up!

Quote:
Originally Posted by bmxfreakrider View Post
No, it didnt blow up, thats just what I say when things break lmao...

Anyways, it wasn't as extreme as I thought it was, yes there is something wrong with the cpu, and the AUTO setting on my board did the ram wrong, but after getting all that fixed (put my timings back on the ram, raised the voltage on the cpu, and checked all the cables) I went to boot, and a file was missing... So i grabbed my vista disk and went to reinstall, still getting errors and BSOD's, each time a different code, so i pulled the entire system out of the case and bench ran it, discovered what my problem was

A FAULTY SATA CABLE!

i lost 3 years worth of file saving, 60gb of downloaded files, etc... all because of a $5 cable

gotta love computeres eh? luckily enough I have a backup as of 3 months ago on my old 160gb (which i gave to my friend) and he has yet to reformat, we have the same motherboards basically so he just put it in, it updated drivers and worked) so today when we are painting our cases, (I might post a worklog somewhere) I will have the "My Downloads" folder copying to my 320GB, back up all his files, then reinstall ultimate for him)

Todays gonna be a fun day... Theme for the paint is the amd logo (he is gonna get a stencil), green and black, plus we have pearl blue and purple! sometime at the end of this week I am going to paint the inside/back of my case aswell


and thats pretty sad about the 5200+ cap on my board... thats my next upgrade then, considering that biostar TForce board, going to couple it with a 7750 kuma
No data is lost....get "Get Data Back NTFS" from Runtime and you can restore all the data from that drive. If you did not use WipeDrive or other DOD overwriting software....it is all still there and worth the investment in the software!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
__________________
Noli Nothis Permittere Te Terere!!
EVGA 680i, Dual EVGA 8800GT'S (650/950), 4 gigs OCZ DDR2 1066, Intel Q9450 at 3.8 Ghz, Koolance Water Cooled, Dual Plextor16x DL DVD+/-RW. Dual WD 250gb 16mb Cache Sata 3.0. 3DMark06 score = 19,168.
RicoDirenzo is offline  
Old 03-12-2009, 12:57 AM   #15 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: It finally blew up!

i had already installed vista

I got my files back anyways, just lost a couple movies and a rip of my COD:WaW disk

OH update on the case, the back is purple, front is blue and green (im gonna take the green back to aluminum and do that purple instead) and the rest of the case is black until I can get a rivet gun and do the inside of the case purple or something. lemme get a picture of the rear
__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Old 03-12-2009, 01:12 AM   #16 (permalink)
G33K P0W3R!!!!
 
bmxfreakrider's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: HickTown, California (hesperia), and West Hollywood
Posts: 2,068
Default Re: It finally blew up!

The back before paint:

http://i60.photobucket.com/albums/h1...r/SDC11763.jpg

The back after paint: (sorry for the blurryness, not enough light in there so the autofocus didnt do so well)

http://i60.photobucket.com/albums/h1...r/SDC11778.jpg

My desk until i finish the case:

http://i60.photobucket.com/albums/h1...r/SDC11777.jpg

The front panel before:

http://i60.photobucket.com/albums/h1...r/SDC11765.jpg

The front panel after: (i know the green looks like crap...)

http://i60.photobucket.com/albums/h1...r/SDC11779.jpg
__________________

__________________
Listen to my music! and random/funny videos XD
Need a HDTV? Come find me at BestBuy #108 in Victorville XD
:D-----v Just pwnt my cpu, 900mhz OC v-----:D
bmxfreakrider is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Finally!!!! bmxfreakrider Off Topic Discussion 17 03-06-2009 09:42 PM
Finally building a NEW COMPUTER!!! creflo New Systems | Building and Buying 30 02-19-2008 10:18 PM
Xbox 360 finally supporting Divx and Xvid Osiris Microsoft XBox 17 01-12-2008 03:58 AM
Sweet new job (finally!) Jorsoft Off Topic Discussion 10 01-05-2008 08:23 PM
Finally...finally a mid-range card Sora New Systems | Building and Buying 13 10-30-2007 04:38 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.