eVGA 6800GS - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-04-2006, 12:52 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

Quote:
Originally posted by synth7
I got the AGP version since that's what I have on my mobo.

Hopefully it unlocks, eh? I'll report back.

Since my current card is an ATI, is this how I should go about changing cards...
It's as simple as that. Uninstall the drivers and utilities for the ATI card, and uninstall it in the device manager. Then switch the cards and do an install of the new card. Mine was flawless.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 03-04-2006, 02:35 PM   #12 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

I wish mine was that flawless,I had to format 2 time's to get thing's to work right
__________________

Shumway is offline  
Old 03-04-2006, 02:45 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

wow... Those are some stubborn drivers...

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 03-04-2006, 03:05 PM   #14 (permalink)
Master Techie
 
Shumway's Avatar
 
Join Date: May 2004
Location: London - Ontario - Canada
Posts: 2,729
Default

Tell me about it

I think my ati driver's still stuck on my system some how after doing a quik format,Sat there all day trying every driver i could get my hand's on and every game still played like crap,So i got mad and did a long format and then everything worked out
__________________

Shumway is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.