Ethernet cord... - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-26-2007, 11:33 AM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 299
Default Ethernet cord...

Does newegg still sell them? I know that they used to, but now i cannot find them.
__________________

Millenniumtiger is offline  
Old 03-26-2007, 03:39 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 762
Send a message via AIM to Cdub89
Default Re: Ethernet cord...

Go to walmart dude.
__________________

__________________
<a href="http://www.sponsorhouse.com/Members/ClayKann101/?from=1" _fcksavedurl="http://www.sponsorhouse.com/Members/ClayKann101/?from=1" ><img src="http://www.sponsorhouse.com/Assets/Promote/athletes/b400x65.gif" _fcksavedurl="http://www.sponsorhouse.com/Assets/Promote/athletes/b400x65.gif" alt="View Clay Kann's Profile" border="0" /></a>
Cdub89 is offline  
Old 03-26-2007, 03:40 PM   #3 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: Ethernet cord...

Here you go:
Newegg.com - Buy Computer Parts, PC Components, Laptop Computers, Digital Cameras and more!
__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 03-26-2007, 04:25 PM   #4 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: Ethernet cord...

Unless you are either a cheap-skate or don't like to leave your house that much I would pick one up at say Walmart or something lol. Still yea there they are and you can get them in all different sizes.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 03-26-2007, 11:56 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 555
Default Re: Ethernet cord...

You can get one at OfficeMax or OfficeDepot for a few bucks, which is less than shipping from Newegg.
__________________
sprtnbsblplya is offline  
Old 03-27-2007, 01:44 AM   #6 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Feb 2006
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 299
Default Re: Ethernet cord...

Thanks for the link...I would go to a regular store to get one, but I need one that's pretty long and when i bought a big one for this computer i paid an arm and a leg for it. The longer cords are cheaper on newegg lol
__________________

Millenniumtiger is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 12:19 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.