enough power? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-23-2006, 01:44 AM   #11 (permalink)
Geek Squad
 
Join Date: Nov 2005
Location: Ohio
Posts: 788
Default

My system in my signature has a 500W Antec PSU, never once had problems delivering power nor holding it perfectly steady.
__________________

__________________
"Truth is violated by falsehood but outraged by silence."

"Mastering others is strength, mastering yourself is true power." ~Sun Tzu

"Ad Astra Per Aspera"

"Our greatest glory is not in never falling, but in rising every time we fall." ~Confucious

"The true measure of a man is how he treats someone who can do him absolutely no good.” ~ Samuel Jackson

“Omnis vir est fortunae faber”
JoshSB is offline  
Old 07-23-2006, 04:01 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default

i ran a amd x2 3800 at 2.8 ghz, a 7800gt, 2gb ram and the same other stuff for a long time on a 400 watt and worked fine lol
__________________

Travis18 is offline  
Old 07-23-2006, 09:56 AM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,130
Default

well, trust me you dont wanna risk a new system with an x1900xt which requires more power than a 7800GT or a 7900GT. amp wise i think. but if u ask a question, and dont believe us, try it your way, and if it fries, oh well, u've been warned. but i sure hope it does work, for the computer parts' sake.
john3 is offline  
Old 07-23-2006, 05:27 PM   #14 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default

so how many watts should i get? 550 ok?
Travis18 is offline  
Old 07-23-2006, 05:58 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default

decision

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817103931

also considering thaqt 580 above, i like that hiper one
Travis18 is offline  
Old 07-23-2006, 07:39 PM   #16 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

if you go modular get the Hiper 580Watt or a Enermax Liberty
reckliss is offline  
Old 07-23-2006, 07:44 PM   #17 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default

would 500 watts be ok?
Travis18 is offline  
Old 07-23-2006, 07:45 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

whats your budget and ill find one
reckliss is offline  
Old 07-23-2006, 07:48 PM   #19 (permalink)
Banned
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 130
Default

as cheap as possible, i think im gunna stick with this one.

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16817182017
Travis18 is offline  
Old 07-23-2006, 07:53 PM   #20 (permalink)
The ModFather
 
markkleb's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: Reno Nevada
Posts: 273
Default

I wouldnt use a cheap (Rosewill) if I had a X1900. Definately get a better one. The Antec 550 was cool , also the Silverstone ones are good too.
__________________

__________________
MKMods
markkleb is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.