ECS mobo? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-26-2007, 10:16 PM   #11 (permalink)
Mod Emeritus
 
b1gapl's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: USA
Posts: 13,044
Default Re: ECS mobo?

Quote:
Originally Posted by Mr. LL View Post
Is it cheaper to go with a non SLI board? I probably won't SLI my video card.
Good choice. You wouldn't need to SLI, unless you plan on gaming with a 24"' monitor.

It is generally cheaper with non-SLI boards. Although the majority of AM2 motherboards, support either SLI or Crossfire.
__________________

__________________


3770K | ASUS STRIX GTX 1080 | DDR3-1600 16GB | CORSAIR 650D | CORSAIR HX 850W | CORSAIR H100 | SOUND BLASTER Z | ASROCK EXTREME4 GEN3

b1gapl is offline  
Old 11-26-2007, 10:25 PM   #12 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 267
Default Re: ECS mobo?

OK so it probably doesn't matter too much, I most likely won't go over a 22" monitor.
__________________

Mr. LL is offline  
Old 11-26-2007, 10:32 PM   #13 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default Re: ECS mobo?

I have a Foxconn C51XEM2AA. It's an excellent board.

It does have SLI support, but I don't use SLI anyway.

I think it is around $100 on newegg, with a reabate.
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
quick power/reset/ mobo conection question jfenwick Hardware Repairs and Troubleshooting 4 09-19-2007 07:52 PM
Mobo temps? Gabb New Systems | Building and Buying 7 06-21-2007 10:10 PM
static and my mobo funkywaggnelz New Systems | Building and Buying 10 06-12-2007 03:03 PM
Plugging wires in the mobo power panel incorrectly piggysmile Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-25-2007 09:17 PM
cannot install vista.. got a dell mobo siddanth3 New Systems | Building and Buying 13 04-30-2007 06:05 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.