DX10 in XP? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-02-2008, 03:08 AM   #11 (permalink)
Hellfire!
 
Wildside's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Location: Riverside, CA
Posts: 3,038
Send a message via MSN to Wildside
Default Re: DX10 in XP?

what about DirectX9L? I cant seem to download it anywhere. 9L is basically 9c on XP, but a "9c version" that Vista can better recognize. Therefore, i believe, better gaming.

anyone heard of DirectX9L besides me?
__________________

__________________
--Windows 10 Pro 64-Bit
--AMD Ryzen 1700x @ 3.4GHz w/ MX-4 and Corsair Hydro 100i Liquid Cooler
--Corsair LPX Vengeance Black 16GB (2 x 8GB) DDR4 3200 DRAM
--EVGA GeForce GTX 960 SuperSC ACX 2.0+ 2GB GDDR5
--ASUS Crosshair IV Hero AM4 X370 Motherboard
--WD BLACK SERIES WD2003FZEX 2TB 7200 RPM 64MB Cache SATA 6.0Gb/s 3.5" HDD
--SAMSUNG 840 EVO MZ-7TE250BW 2.5" 250GB SATA 6Gb/s SSD
--Corsair Obsidian 750D Black Aluminum / Steel ATX Full Tower Computer Case
--Corsair Professional Series 860-Watt AX860
Wildside is offline  
Old 01-02-2008, 03:35 AM   #12 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 1,732
Default Re: DX10 in XP?

Quote:
Originally Posted by Wildside View Post
what about DirectX9L? I cant seem to download it anywhere. 9L is basically 9c on XP, but a "9c version" that Vista can better recognize. Therefore, i believe, better gaming.

anyone heard of DirectX9L besides me?
yes that is supposed to be the DX9 that Vista uses, i mentioned this long ago whne ppl were saying dx10 on xp was called DX9L. also 9L (codename Longhorn(read That somewhere)) sux because it has compatability issues with some dx9 games and lower such as dx 5 6 7 and 8.
__________________

TheEnd187 is offline  
Old 01-02-2008, 06:33 AM   #13 (permalink)
True Techie
 
Rakie's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Southern California
Posts: 228
Default Re: DX10 in XP?

Quote:
Originally Posted by Amd gt player View Post
i hear sp3 of windows xp will have dx10 support.
That would be nice.

Vista is bleh... I think that sums up what almost everybody has to say about it, haha.
__________________

__________________
System sold.

<-- Mac user now.
Rakie is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crysis community finds way to get Dx10 features into XP/Dx9 Osiris PC Gaming 5 12-20-2007 09:30 AM
Hellgate London: DX10 vs. DX9 Gaming Experience Osiris Monitors, Printers and Peripherals 0 11-26-2007 02:53 PM
Running Games using either DX10 vs DX9 pinoy3000 New Systems | Building and Buying 30 08-25-2007 11:15 PM
Lost Planet DX10 Demo Osiris PC Gaming 0 05-16-2007 12:31 PM
dx10 lost planet benchmarks macdawg New Systems | Building and Buying 3 05-14-2007 07:38 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:18 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.