Dunno what to do anymore - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 06-19-2008, 01:49 PM   #11 (permalink)
True Techie
Join Date: May 2008
Posts: 119
Default Re: Dunno what to do anymore

Originally Posted by surgeVel View Post
Hmmm. Hold out for maybe just one more day. Wait until you can give me those error codes. Because depending on the code, it could just be your RAM that is causing the error. One stick of RAM may be bad. Wait till you BSOD, tell me the codes, then I'll tell you what to try. If that doesn't work, THEN take NewEgg up on that very generous offer.
I think I'm going to take them up on it, as they offered free shipping on all the new items, and I'll feel refreshed and new, and I can order all new parts.
Maybe I'll feel better.

Grinchy is offline  
Old 06-19-2008, 01:56 PM   #12 (permalink)
Master Techie
NightSurge's Avatar
Join Date: Feb 2008
Location: Fort Wayne, IN
Posts: 2,217
Send a message via AIM to NightSurge
Default Re: Dunno what to do anymore

Ok. Well by new parts are you sticking with the P5E or going back to the 750i? I'd stick with all the parts you have right now, just be extra careful when setting it up again. If you problems still persist with the new stuff, let me know.


If I was helpful, please click the icon on the left hand side of this message that looks like a check mark Thanks!

NightSurge is offline  
Old 06-19-2008, 02:16 PM   #13 (permalink)
True Techie
Join Date: May 2008
Posts: 119

Well I'm going to be buying pretty much the same parts, but I will need your help. So when you get time, go on MSN, please.

If you think this is just a RAM issue, I'd gladly just test it to see, should I run Memtest?

Well, I'm gonna go pack everything up now.

Grinchy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Why can I get to 2.8ghz on stock voltage but can't get anymore with more voltage? dario03 Overclocking and Modding 8 09-29-2007 09:53 AM
My Safe (Protector Suite) won't work anymore Shade 20x6 Laptops and Notebooks 2 08-24-2007 08:44 AM
Anyone still do BF1942 Anymore?? infantryman PC Gaming 6 06-25-2007 07:09 PM
Java plug-in doesn't works anymore in IE rollan Programming 1 06-21-2007 07:24 PM
Linksys router not working anymore Stand and Fight Computer Networking and Internet Hardware 14 03-25-2007 01:29 PM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.