Dual HD - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-19-2006, 08:06 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
overlord20's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: spokomptan
Posts: 2,308
Default

okay..will that screw everything up on the old drive?
__________________

overlord20 is offline  
Old 12-19-2006, 11:59 PM   #12 (permalink)
Future ex-member
 
lancec2c30's Avatar
 
Join Date: May 2006
Location: Chehalis, WA
Posts: 4,012
Send a message via MSN to lancec2c30
Default

Ya, you will have to start from scratch on it again. Reformat it and put the files and programs back on it.
__________________

__________________

XP Pro | Vista Home Premium | Linux Ubuntu 7.10
s939 X2 3800 Toledo @ 2.6ghz | evga 7900gs | 320gig + 80gig wd | 1gb Ram | Abit KN8 SLI
3.1ghz achieved. :cool:
70K F@H member..............still waiting for the "iRACK"

Norcent will not be forgotten.

lancec2c30 is offline  
Old 12-20-2006, 12:14 AM   #13 (permalink)
DBD
Super Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 333
Default

You don't have to go that route, You can simply install a extra hard drive without changing anything.

Pop it in, Format it and give it a drive letter like D:
__________________

__________________
DBD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:18 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.