Dual core AMD vs Intel - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-20-2006, 06:07 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Default Dual core AMD vs Intel

OK,

Another question from a complete noob.
Which one:

- AMD Athlon 64 X2 4200+ 2.2GHz Socket AM2 1MB

- Intel Core 2 Duo E6400 2.13GHz Socket LGA775, 2MB

?
__________________

syphon is offline  
Old 09-20-2006, 06:19 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

the e6400 will outperform the X2 4200+
__________________

Nitestick is offline  
Old 09-20-2006, 06:22 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 5
Default

Thanks!
syphon is offline  
Old 09-20-2006, 07:25 AM   #4 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

Quote:
Originally posted by nitestick
the e6400 will outperform the X2 4200+

but the X2 4200+ is clocked higher!!!!!!!!
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-20-2006, 07:58 AM   #5 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default

Quote:
Originally posted by aliasaid
but the X2 4200+ is clocked higher!!!!!!!!
so what??


As i know E6400 can outperform all AMD Athlon 64 X2
maroon1 is offline  
Old 09-20-2006, 12:39 PM   #6 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Quote:
Originally posted by aliasaid
but the X2 4200+ is clocked higher!!!!!!!!
lol, Don't worry, I knew you were kidding. :classic:
The General is offline  
Old 09-20-2006, 07:50 PM   #7 (permalink)
Master Techie
 
aliasaid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400
Default

^^ lol
__________________
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 09-21-2006, 12:06 AM   #8 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

I got my E6400 running at 3.2ghz on air right now

was going to push it up to 3.6ghz but I'm not sure its worth it.

What will the X2 4200+ overclock to on air?
UA_Iron is offline  
Old 09-21-2006, 01:55 AM   #9 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

2.8ghz perhaps, that is an average. some would fall well short and others may go as far as ~2.85-2.9ghz.
Nitestick is offline  
Old 09-21-2006, 02:09 AM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
UA_Iron's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 857
Default

If I had to do it over again I'd just buy the E6300

seems to overclock really well and it is cheap.
__________________

UA_Iron is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.