Does my MoBo support my RAM? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-20-2006, 09:23 AM   #1 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 77
Default Does my MoBo support my RAM?

Hey Guys,

Can you tell me if my MoBo supports my RAM? The Mobo is Here. and the RAM is the top one on this page: http://www.overclockers.co.uk/acatal...ue_Select.html

Thanks,
Techno.
__________________

Techno05 is offline  
Old 02-20-2006, 09:29 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
adam02's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 353
Default

Yes.
__________________

adam02 is offline  
Old 02-20-2006, 10:57 AM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 173
Default

will mine?
http://www.giga-byte.com/MotherBoard...GA-K8NMF-9.htm
with
http://www.overclockers.co.uk/acata...lue_Select.html
its the 2nd one
adam06 is offline  
Old 02-20-2006, 11:36 AM   #4 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 118
Default

I couldn't find your RAM on the second link adam06.
__________________
<img src=\"http://img226.imageshack.us/img226/5283/tfsig25hj.jpg\" border=\"0\" width=\"350\" alt=\"Electric Shock Is For Losers\" />

<img src=\"http://img472.imageshack.us/img472/1782/userbars6jt.gif\" border=\"0\" width=\"350\" alt=\"Userbars by me, PM if you want me to make you some. =D\" />
ESIFL is offline  
Old 02-20-2006, 12:22 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 219
Default

adamo6, if you meant the same for the same link as adam02, then yes
luke87 is offline  
Old 02-21-2006, 07:01 AM   #6 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 77
Default

It was me who asked the question, Thanks Adam

Presumably he means the one that says

http://www.overclockers.co.uk/acatal...ue_Select.html

Corsair 1GB DDR Value Select PC3200 CAS3.0 Kit (2x512MB) (VS1GBKIT400C3) (MY-061-CS)
The Value Select line provides quality, tested, compatible desktop memory at competitive prices. The Value Select line is qualified for major current desktop systems. All Value Select modules are backed by Corsair's comprehensive lifetime warranty.

- Pins: 2 x 184
- PR Rating (PC): PC3200
- Clock Speed (MHz): 400MHz
- CAS Latency (ns): 3.0
- Module Configuration: 2 x 64M x 64
- Warranty: Lifetime
- Corsair Part Number: VS1GBKIT400C3




Price: £54.95 (£64.57 Including VAT at 17.5%)
__________________

Techno05 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.