do MOBOs for Intel LGA478 with PCI-e exist at all? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2005, 08:26 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH

theres only 1 rofl on newegg how are there a bunch?

AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-15-2005, 10:23 PM   #12 (permalink)
Super Techie
Join Date: Aug 2005
Posts: 426

Originally posted by PZEROFGH
theres only 1 rofl on newegg how are there a bunch?
thats 1 too many IMO!!! haha

I\'m happy with it.
X2 4400+
ATI X1800 XT
2x1gb Corsair XMS CL2
1 Raptor 74 gig
ABIT AN8 Ultra
OCZ Powerstream 520w
BColes is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:31 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.