Different Memory sticks? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-15-2006, 05:05 PM   #11 (permalink)
Master Techie
 
baronvongogo's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United Kingdom, Warrington
Posts: 2,756
Default

yep my mobo runs in dual channel and I have 4 sticks my bios also says dual channel when I start up. The reason I bought 4 sticks instead of 2 is because it turned out cheaper for me. If you have the money buy 2 sticks of 1 gig ram that way you can upgrade if you plan to get vista.
__________________

__________________
baronvongogo is offline  
Old 05-15-2006, 10:27 PM   #12 (permalink)
Content Team
 
Join Date: May 2005
Location: Texas
Posts: 249
Default

I was thinking of these http://www.tigerdirect.com/applicati...ab=11&NoMapp=0
__________________

DefragMyHead is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.