DFI Lanparty RAID - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-13-2006, 04:20 PM   #11 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 73
Send a message via AIM to ChrisX
Default

someone elsewhere said something interesting to me,
Quote:
"Win 2k. Sp2 does not support 48bit lba. That may not be his problem but if you are using hdds over 137 you gotta use Sp3 or later."
could that be it?

and yea ive only got that 1 arrary for HD"s.
__________________

__________________
Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Phenom II X6 1090T Black
Radeon HD 5770
Asus M4A79XTD EVO
4GB DDR3 1600
1 WD 230GB, 2 WD Cavier 80GB
OCZ 600W PSU
DVD, DVD-RW, BD-ROM
ChrisX is offline  
Old 01-14-2006, 03:37 AM   #12 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 73
Send a message via AIM to ChrisX
Default

well i tried to slipstream SP4 onto my w2k but during the integration i got this error:

---------------------------
Setup
---------------------------
Failed to copy some or all of the files necessary for integrated install.

Please check that:
a) No network or copy errors occurred during the integration process
b) The format of the destination directory is correct.
The files to be integrated must reside in an i386 and/or ia64 or nec98 directory
(i.e. for an i386 share, if you typed "update /s:c:\cdshare", the files must be in the c:\cdshare\i386 directory).
---------------------------
OK
---------------------------


the integration created a folder and it contained a txt file with this in it:

Service Pack started with following command line: -s:C:\W2K\I386
***

x86GetSourceArchitecture: Invalid handle for file: c:\edc12726a1b02a2032f5b666b0f3b9ae\mp\dosnet.inf
***

x86GetSourceArchitecture: Invalid handle for file: c:\edc12726a1b02a2032f5b666b0f3b9ae\ip\dosnet.inf
***

WinMain:Error in determining the platform for SP
***

Message displayed to the user: Failed to copy some or all of the files necessary for integrated install.

Please check that:
a) No network or copy errors occurred during the integration process
b) The format of the destination directory is correct.
The
***

User Input: OK
***

Failed to copy some or all of the files necessary for integrated install.

Please check that:
a) No network or copy errors occurred during the integration process
b) The format of the destination directory is correct.
The files to be integrated must reside in an i386 and/or ia64 or nec98 directory
(i.e. for an i386 share, if you typed "update /s:c:\cdshare", the files must be in the c:\cdshare\i386 directory).
***


any help? i'm lost lol
__________________

__________________
Windows 7 Ultimate 64 bit
AMD Phenom II X6 1090T Black
Radeon HD 5770
Asus M4A79XTD EVO
4GB DDR3 1600
1 WD 230GB, 2 WD Cavier 80GB
OCZ 600W PSU
DVD, DVD-RW, BD-ROM
ChrisX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.