Dell Xps 600 Renegay'd - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
View Poll Results: Which do you like better?
South Park 11 37.93%
Family Guy 15 51.72%
I dont watch neither 0 0%
I dont watch neither and i think you should seek help because you watch this filth 3 10.34%
I like X better than both and I'll explain why 0 0%
Voters: 29. You may not vote on this poll

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2006, 09:55 PM   #21 (permalink)
TeH ViZarD
 
PanzerKammander's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Pittsburgh, PA
Posts: 652
Send a message via AIM to PanzerKammander
Default

Besides the case looking like crap, Its a dell, so god only knows what kind of crap they got going on. By the time games get to use all 4 GTX's Directx 15 will be out and those cards will be pointless.
__________________

__________________
PanzerKammander is offline  
Old 02-24-2006, 07:53 PM   #22 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

Quote:
ANYWAY....it can be over 4x because what if a single card is render completely hopless in 25x16 res eh? put for together and the results will be over 4x that of the single. This has already happened with regular SLI!
i suppose you're right but who actually uses that kind of resolution anyway. still i think the EE is a supreme waste of money. in australia i think it is like $600 more than the 4800+ and at stock speed it would not beat a 4800+. when you have it at 4.26ghz i dont think it would be much of an overclock on the 4800+ to surpass it. oh well thats off topic so carry on people
__________________

Nitestick is offline  
Old 02-24-2006, 07:58 PM   #23 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

I'm midly tired of these Dell Renagade threads.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-24-2006, 09:05 PM   #24 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Quote:
Originally posted by nitestick
my cpu WILL take a 4.25ghz Intel dual core on.
No, it won't, not if it's that new extreme edition presler core anyway.

Now MY cpu on the other hand...
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 02-25-2006, 01:04 AM   #25 (permalink)
Monster Techie
 
BennyV04988's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,835
Default

bumped er up a bit 003 eh? Good for you! I wish i had your pc!
__________________
3DMARK VANTAGE: 11,500
GPU: MSI GTX 260 @ 650MHz/1175MHz
CPU: Intel E6750 @ 3.4GHz/1.33v/60c
HSF: Arctic Cooling Freezer 7 Pro
MOBO: MSI P6N SLI-FI 650i
RAM: G.SKILL 3x1GB DDR2 800
SND: Creative Audigy 4
SPK:Logtech X-540s
MOS: Logitech MX600 Wireless Laser
LCD: HANNS-G 28" Widescreen
BennyV04988 is offline  
Old 02-25-2006, 07:03 AM   #26 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default

http://download.nvidia.com/downloads...ces_2k6_gt.wmv

this is a video that talks about Quad-SLI

if u want to download it, right click on it and save target as, or u can just click on the link to watch it without downloading it if u have high speed connection
maroon1 is offline  
Old 02-25-2006, 10:15 AM   #27 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

i'll just flat out apologise for my post before. sorry guys i wasn't really thinking about the logical side of things when i posted that and for some stupid reason felt that i had to back myself up with crap (i also made a dumb *** mistake in my counting :P) . i still think the performance to price ratio is leaning far towards the latter.
Nitestick is offline  
Old 02-25-2006, 10:19 AM   #28 (permalink)
003
Wizard Techie
 
Join Date: May 2005
Posts: 3,312
Default

Now, I've got a question. What happens if dell gets a bad stepping that won't overclock to 4.25GHz?
__________________
so, umm, err yeah
003 is offline  
Old 02-25-2006, 10:22 AM   #29 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

Quote:
Originally posted by 003
Now, I've got a question. What happens if dell gets a bad stepping that won't overclock to 4.25GHz?
that would suck for dell

but if they do manage it, the 4.25GHz dual core cpu may be able to destroy anything out on the market, including the FX-60

i just wanna see some benchmarks
Spartan is offline  
Old 02-25-2006, 02:53 PM   #30 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

They would probably just throw that CPU away and get a new one.
__________________

Vybuni is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:39 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.