Dell Gaming - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-05-2006, 09:55 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,078
Default

Why would you need 8gb of ram? Doesn't WinXP not run well with more than 3gb.

And wouldn't a 150gb raptor work just as well.
__________________

dario03 is offline  
Old 08-05-2006, 10:44 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Jumping_Bean514's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Posts: 752
Send a message via AIM to Jumping_Bean514
Default

Quote:
Originally posted by dario03
Why would you need 8gb of ram? Doesn't WinXP not run well with more than 3gb.


Who said anything about windows xp?

Quote:
And wouldn't a 150gb raptor work just as well.
It would work fine, but its still not as fast. This is suppose to be a crazy machine, only the best!
__________________

Jumping_Bean514 is offline  
Old 08-05-2006, 10:53 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 262
Default

Quote:
Originally posted by Jumping_Bean514
Who said anything about windows xp?
Lol, pwnd.
__________________
viperman5000 is offline  
Old 08-05-2006, 11:43 PM   #24 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Quote:
Originally posted by Jumping_Bean514
Who said anything about windows xp?
lol awesome.
The General is offline  
Old 08-05-2006, 11:46 PM   #25 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default

Quote:
Originally posted by Jumping_Bean514
It would work fine, but its still not as fast. This is suppose to be a crazy machine, only the best! [/B]
Then why go with DDR2 (pc3200) ecc memory? Ewww.

And 2 motherboards?
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-06-2006, 12:42 PM   #26 (permalink)
Ultra Techie
 
Jumping_Bean514's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: Seattle
Posts: 752
Send a message via AIM to Jumping_Bean514
Default

Quote:
Originally posted by gurusan
Then why go with DDR2 (pc3200) ecc memory? Ewww.
Because 2 gig ram sticks are hella slow becuase they have so much storage. Not allot of choices when you get that high.


Quote:
And 2 motherboards?
two motherboards? Maybe your confused because I linked the motherboard twice to represent the onboard lan.
__________________

Jumping_Bean514 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.