Dell Dimension 5150 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-05-2006, 01:30 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default Dell Dimension 5150

Hey is this any good as a gaming machine as i have found a few on ebay for under £350, with a pentium d cpu 2.8 dual core 64bit, and windows MCE
__________________

musicmaster5000 is offline  
Old 06-05-2006, 01:34 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

weeellll, my bros got the same one, 1gb ddr2, i think, upgraded the graphics card form the x300 to the x600, and it still sucks to be honest, it scored 10000 in 3d mark, 01 one i think?

but i spose for 350 its not bad, does that come with the monitor and stuff too?
__________________

harry18 is offline  
Old 06-05-2006, 01:35 PM   #3 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default

no just the base unit, keyboard mouse and no monitor
musicmaster5000 is offline  
Old 06-05-2006, 01:37 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default

http://tomshardware.co.uk/cpu/charts...=75&model2=256 and here the Pentium D 820 is near the top
musicmaster5000 is offline  
Old 06-05-2006, 01:40 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

hmm, well put it this way, you could build a better one for the same price
harry18 is offline  
Old 06-05-2006, 01:43 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default

really, any ideas on any hardware?
musicmaster5000 is offline  
Old 06-05-2006, 01:59 PM   #7 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

ok, well a amd or am2 even 3000, but the am2 mobos are pricey, so amd mobo, msi rd480 (i think its called), a nvidea 6600 256mb.

are that may be a bit over the budget, but it would be at least twice as good as the dell
harry18 is offline  
Old 06-05-2006, 02:02 PM   #8 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default

what cpu?
musicmaster5000 is offline  
Old 06-05-2006, 02:07 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 823
Default

get the amd 3000venice

http://www.ebuyer.com/customer/produ...duct_uid=88105
harry18 is offline  
Old 06-05-2006, 02:20 PM   #10 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 22
Default

thats crap for gaming
__________________

musicmaster5000 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.