ddr2 vs ddr3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-26-2006, 12:11 AM   #1 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default ddr2 vs ddr3

hello all
quetion...if my system memory is ddr2, will i gain or sacrifie performance using a ddr3 graphics card?
thanks.
__________________

Nagasama is offline  
Old 10-26-2006, 12:15 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Sep 2005
Location: N/A
Posts: 1,486
Default

The memory on the video card is independent from the system RAM. You won't see any decrease in performance with a DDR3 video card.
__________________

Vybuni is offline  
Old 10-26-2006, 12:16 AM   #3 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default

thanks
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:29 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.