ddr 400 pc3200 still good enough? - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-09-2005, 09:27 PM   #1 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Question ddr 400 pc3200 still good enough?

Ok is it cause i remember someone saying very soon theres going to be a change in ram technology in amd mobo's and itll be in competition with ddr2 or something like that. Ill have a large budget on ram so should i get better or will there be new stuff by christmas?
__________________

Pepsiboy700 is offline  
Old 09-09-2005, 09:28 PM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

amd has to do something about intels DDR2. maybe amd is going with DDR3 RAM. oh pretty. i dunnno ask someone else, but i hope amd does something about their slow pc3200 now
__________________

__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 09-09-2005, 09:31 PM   #3 (permalink)
Lord Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 8,013
Send a message via AIM to DJ-CHRIS
Default

AMD has already said their using DDRII

Should be at 666mhz if they use a 1:1 divider...
DJ-CHRIS is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.