crossfire / 3 monitors - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-07-2008, 01:51 PM   #11 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: crossfire / 3 monitors

Nah, it only supports dual monitors. Very few people run 2 monitors, even less run 3. I tried booting up with my monitors hooked to the second card and got no display at all.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 08-07-2008, 01:58 PM   #12 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: crossfire / 3 monitors

I thought the same thing :/ where is apok? he will know.
__________________

__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 08-07-2008, 02:04 PM   #13 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Mar 2008
Posts: 201
Default Re: crossfire / 3 monitors

Thats where triplehead2go comes in.
insane84722 is offline  
Old 08-07-2008, 02:05 PM   #14 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: crossfire / 3 monitors

that's stupid, i run with dual monitors
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 08-07-2008, 03:44 PM   #15 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: crossfire / 3 monitors

The triplehead is expensive and only allows 20" monitors though I like my 24s.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 08-07-2008, 03:58 PM   #16 (permalink)
Lord Techie
 
Luke's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Fonthill, Ontario, Canada
Posts: 5,601
Send a message via AIM to Luke Send a message via MSN to Luke
Default Re: crossfire / 3 monitors

^wow, that's really really stupid, that just put a major damper on crossfire to me.
__________________
3770K @ 4.7 Ghz H100 Water Cooled | GTX 970 MSI Gold Edition SLI
32GB G.Skill RipJaws (Rendering/ Virtualization) | Corsair 650D | CORSAIR RM1000W w/ White Cable KIt
Samsung 850 Pro 256 GB SSD Boot | OCZ Vertex 3 240GB SSD Secondary | WD Black 1 TB | WD Green 3 TB
Server: Core i7 920 | 8GB RAM | Intel 240gb 730 SSD Boot | 3 x 2TB WD RED | Fractal R4
Luke is offline  
Old 08-07-2008, 04:54 PM   #17 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: crossfire / 3 monitors

At least you can use 2 monitors. With SLI you still cant even have that 2nd one.
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 08-08-2008, 08:31 AM   #18 (permalink)
Wizard Techie
 
Drizzt's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: Somewhere inbetween FL and NY
Posts: 3,187
Send a message via AIM to Drizzt
Default Re: crossfire / 3 monitors

For now, they are suppoused to be working on that.

I could of sworn that crossfire supported more then 2....
__________________
CPU:Q6600 G0 @ 3.7Ghz (410x9 w/1.475v)
Motherboard:Asus P5E X38
Memory:2x2GB OCZ Reapers DDR2 1066
Graphics Card:GTX460 768MB @ 880/1760/2000
Hard Drive:2x WD Black 1TB
Power Supply:Xion 800W
Case:3DAurora
CPU cooling: H50
GPU cooling: Best Stock Cooling I Have Ever Had
Monitor:24" LG
Drizzt is offline  
Old 08-08-2008, 10:06 AM   #19 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: crossfire / 3 monitors

i just like my one 22", wouldnt mind a nice 30", not a fan of the dual monitor gaming, and wouldnt really have much of a use for dual monitors anywhere else.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 08-08-2008, 10:39 AM   #20 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: crossfire / 3 monitors

I only game on the main monitor. The 2nd monitor is for stuff like ventrilo, chat programs, firefox. Its nice to be able to see what else is going on without alt-tabbing out of the game.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Crossfire Calculations!!!! (I'm kind of happy/dissapointed) Drizzt New Systems | Building and Buying 10 07-23-2008 10:16 AM
crossfire calsonic System Upgrades 7 05-16-2008 11:50 AM
Crossfire Dual Monitors mike510 Hardware Repairs and Troubleshooting 2 05-01-2008 08:18 PM
Crossfire Question with X1950XT Ethereal_Dragon New Systems | Building and Buying 14 11-25-2007 01:30 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:59 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.