CPU upgrade for AM2 - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-29-2008, 08:37 PM   #11 (permalink)
 
jfenwick's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Toronto
Posts: 1,648
Send a message via ICQ to jfenwick Send a message via MSN to jfenwick
Default Re: CPU upgrade for AM2

Quote:
Originally Posted by nagasama View Post
wives are good for hand-me-down computers.
lol, wives "needing" a new computer is a great reason to re-build! Had to convince her she'd need her own rig to manage all her music for the ipod...once I figured that angle out I was off to the races!
__________________

jfenwick is offline  
Old 01-29-2008, 08:41 PM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default Re: CPU upgrade for AM2

so wait, you are upgrading your x2 3600+ to something else?
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 01-29-2008, 08:42 PM   #13 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: CPU upgrade for AM2

Quote:
Originally Posted by jfenwick View Post
lol, wives "needing" a new computer is a great reason to re-build! Had to convince her she'd need her own rig to manage all her music for the ipod...once I figured that angle out I was off to the races!
haha, that is great. Maybe I can try that on my mom. Haha. But right now I have a great rig, so no reason. Specially once I get my p5e x38 and my e8400
__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 01-29-2008, 08:47 PM   #14 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: CPU upgrade for AM2

Quote:
Originally Posted by jfenwick View Post
lol, wives "needing" a new computer is a great reason to re-build! Had to convince her she'd need her own rig to manage all her music for the ipod...once I figured that angle out I was off to the races!
exactamundo, my man.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 01-29-2008, 08:55 PM   #15 (permalink)
Biohazardous
 
nOcLuE98's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 1,673
Default Re: CPU upgrade for AM2

haha, I was trying to tell my mom something about computers the other day. And my dad was laughing because she was being so dumb. This is a quote from him...
"teaching people how to use computers, is like teaching someone how to breathe. It is not possible.' haha
__________________
http://www.conquestgraphics.com
nOcLuE98 is offline  
Old 01-30-2008, 12:49 AM   #16 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default Re: CPU upgrade for AM2

Quote:
Originally Posted by LeftEyeBlind View Post
Is their any AM2 cpu [like a phenom?] that I can get that will give me a fat performance boost?
only one thats actually resonable right now would be a phenom 9600 be, and thats 272 on ncix NCIX.com - Canada's Premier Computer Store - Great Technology, Service and Selection.
im sure you can find it cheaper then that ncix, phenom prices are very bloated right now, which is odd for them, as they dont usualy bloat there prices like that.
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Overclocked 3.2ghz Pentium D processor by 15% EliteScouter Overclocking and Modding 1 12-19-2007 11:52 PM
Cpu upgrade, need quick help please Chrysamere System Upgrades 13 11-25-2007 08:38 PM
Help choosing for next upgrade, GPU or CPU? ki9090 New Systems | Building and Buying 7 10-17-2007 06:22 AM
cpu upgrade. (s939) lancec2c30 New Systems | Building and Buying 30 09-22-2007 02:24 PM
upgrade on GPU, CPU, PSU kur0suto New Systems | Building and Buying 31 09-06-2007 03:57 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:31 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.