Couple of problems with first build - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-27-2009, 03:22 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Druid's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,065
Default Re: Couple of problems with first build

Well, I uninstalled it, and when I start my rig up, it says "express gate not installed." I'm pretty sure I did it just from within windows. I could be remembering wrong, but I'm pretty sure.
__________________

__________________
CPU: Intel Core i7 920
GPU: ASUS STRIX GTX 970
Ram: 12GB 1600 Mhz DDR3
Mobo: ASUS P6T
PSU: 750W PC Power & Cooling
Druid is offline  
Old 06-27-2009, 06:22 PM   #12 (permalink)
True Techie
 
ROFL_A_PIGGY's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Location: California, USA
Posts: 103
Default Re: Couple of problems with first build

Quote:
Originally Posted by Druid View Post
Well, I uninstalled it, and when I start my rig up, it says "express gate not installed." I'm pretty sure I did it just from within windows. I could be remembering wrong, but I'm pretty sure.
Insert the motherboard chipset cd and install express gate from there, that's what I did.
__________________

ROFL_A_PIGGY is offline  
Old 06-27-2009, 06:56 PM   #13 (permalink)
Wizard Techie
 
Druid's Avatar
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,065
Default Re: Couple of problems with first build

Quote:
Originally Posted by ROFL_A_PIGGY View Post
Insert the motherboard chipset cd and install express gate from there, that's what I did.
I don't want it installed. That is why I uninstalled it.
__________________

__________________
CPU: Intel Core i7 920
GPU: ASUS STRIX GTX 970
Ram: 12GB 1600 Mhz DDR3
Mobo: ASUS P6T
PSU: 750W PC Power & Cooling
Druid is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Buying a new Build for gaming Adept System Upgrades 6 05-07-2009 01:51 PM
Many Problems With Comp Doorknob Microsoft Windows and Software 6 02-15-2009 08:54 PM
First Computer Build: Newb Need Advice djc122984 System Upgrades 15 12-31-2008 07:59 AM
Couple of Quick Questions on New Build. JDM555 New Systems | Building and Buying 14 03-07-2008 04:35 PM
Couple Of Problems. Shrimp Hardware Repairs and Troubleshooting 1 03-26-2007 12:42 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.