Conroe RAM question - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-14-2006, 06:47 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default Conroe RAM question

Ok well I've been planning on building a comp in June/July with an Opteron 165. But seeing as the Conroe will be coming out around then I would be dumb not to get it. I'm planning on OCing the conroe so does anyone know of some good ddr2 RAM that I should use? I want 2 gb and my budget is around $200. Thanks.
__________________

NeedAcpu is offline  
Old 04-14-2006, 06:50 PM   #2 (permalink)
Banned
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,241
Send a message via AIM to Powerslave
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...&ATTR8=&ATTR9=

Nothing but value ram, sorry.
__________________

Powerslave is offline  
Old 04-14-2006, 07:06 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 738
Default

I could of done that myself. I'm asking for specific RAM thats good.
__________________
AMD Athlon 64 3500+ @2.6 ghz
Arctic Cooling Freezer 64 Pro
2gb Corsair XMS DDR400 RAM
ATI Radeon x1950xt
MSI RD480 Neo2 Crossfire Mobo
Western Digital 160gb SATA HDD
Fortron 450 watt PSU
KINGWIN SK-523BKP Case
Logitech MX518 Gaming Mouse
NeedAcpu is offline  
Old 04-14-2006, 09:58 PM   #4 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 686
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227210
or
http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16820227066
__________________
slick_tech15 is offline  
Old 04-14-2006, 10:00 PM   #5 (permalink)
Field Engineer
 
SHAWN's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Long Island, NY
Posts: 4,697
Send a message via AIM to SHAWN
Default

^Second link is regular DDR *NOT* DDR2
__________________
A+, Network + , HP Certified Tech and MCP

Specs: AMD Phenom II X6 1095T, Asus M477TD, 8GB GSkill Ripjaws DDR3 1600 7-8-7-24 1T, 128GB Crucial M4 SSD, ATi HD4650, W7, 27" HL272 Monitor
SHAWN is offline  
Old 04-14-2006, 10:03 PM   #6 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

Try some DDR2 800.

if you can spare the extra $30 or so it's worth it, i've seen tests and DDR3 800 is fast, if i remember correctly.

OCZ even makes a DDR2 1100!!
__________________

MrZucchiniHead is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.