Is Conroe that much better? - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-16-2006, 11:57 PM   #41 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Default

Now now, kids. Yea, its all about the performance, no one needs to be allied with a particular company unanimously.

For me as well, AMD was the prime choice when I was building my computer, so I now type this from an AMD system (love it). But compared to Conroe...my current PC seems like a bargain-basement hand-me-down.
__________________

JustWow... is offline  
Old 06-17-2006, 12:00 AM   #42 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 456
Send a message via AIM to meefle
Default

Quote:
btw I love HardOCP ..., they are really mature there
lol thats why i dont post here as much anymore and moved more towards XS. Nowadays theres so many flame wars here (kinda like this thread ) between Conroe/AMD, ATI/Nvidia, etc. At least at XS they have Intel and AMD seperated so its rare to see a flame war.....
__________________

__________________
*Opteron 165 1.8Ghz
*DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D
*HIS Hightech X1900XT 512MB w/ Zalman VF900 (Core: 690Mhz, Mem: 1500Mhz)
*G.Skill 1GB DDR 400
*Kingwin Mutant X Series
*HP IDE Lightscribe DVD Burner
*Seagate Barracuda 80GB SATA II
*Maxtor 80GB IDE
*OCZ Gamexstream 600W PSU
meefle is offline  
Old 06-17-2006, 12:00 AM   #43 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

Quote:
Originally posted by JustWow...
For me as well, AMD was the prime choice when I was building my computer, so I now type this from an AMD system (love it). But compared to Conroe...my current PC seems like a bargain-basement hand-me-down.

Thats why I went AMD. It made sense at the time.


btw justwow... what are you running under the hood?
Lord AnthraX is offline  
Old 06-17-2006, 12:04 AM   #44 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 9
Default

3200+ @ 2.6Ghz, 2GB DDR400, GeForce 7800GS.

Anyways, my work here is done. I'm out, see ya.
JustWow... is offline  
Old 06-17-2006, 12:12 AM   #45 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 456
Send a message via AIM to meefle
Default

you guys have nice AMD builds, see i went out and listened to a n00b say that the higher the clock speed, the better so for the n00b i used to be, AMD was out of the question. Then after i bought everything..... I CAME HERE... isnt that a great course of luck .... now i have a chance to get a nice CPU with a good price and with some pretty good OCin abilities and i'm excited (o yea have to add a nice video card too X1900XT BABY!!!!)
__________________
*Opteron 165 1.8Ghz
*DFI Lanparty UT nF4 Ultra-D
*HIS Hightech X1900XT 512MB w/ Zalman VF900 (Core: 690Mhz, Mem: 1500Mhz)
*G.Skill 1GB DDR 400
*Kingwin Mutant X Series
*HP IDE Lightscribe DVD Burner
*Seagate Barracuda 80GB SATA II
*Maxtor 80GB IDE
*OCZ Gamexstream 600W PSU
meefle is offline  
Old 06-17-2006, 03:26 PM   #46 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 742
Default

Conroe is good. An this forum is immature.



I summed up 3 pages in 2 sentences.


No need to keep posting about Conroe when there are so many threads already.
wtk pro l is offline  
Old 06-17-2006, 06:18 PM   #47 (permalink)
The Bulldog
 
zmatt's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Location: In an empty Ramen packet
Posts: 4,660
Default

well conroe is great and all but i wont need to upgrade for a year or so. so by the time i upgrade AMD will be on top, and the next week intel will have something new and i will be obsolete. thats how it works :P
__________________


ポップ・タルトが大好きです。
<<<<<<<Rep is always welcome
Ultimate Guitar exercises/ Songs for technique
zmatt is offline  
Old 06-17-2006, 07:51 PM   #48 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 33
Send a message via AIM to klevenskiy
Default

Does anybody know if it will be possible to build systems with dual Conroes? Like the AMD Opteron servers.
klevenskiy is offline  
Old 06-17-2006, 07:56 PM   #49 (permalink)
True Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 221
Default

Everything's possible. You just have to put up the dough.
__________________
2.4 GHz Pentium 4
Harman/Kardon 2.1
256 MB RAM
Dell 1800FP
GeForce FX 5200
CD Burner and CD Reader!
Gerry_W is offline  
Old 06-17-2006, 08:57 PM   #50 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

Quote:
Does anybody know if it will be possible to build systems with dual Conroes? Like the AMD Opteron servers.
conroe is the desktop core vs. opteron which is the server core for AMD. not a fair comparison . i don't think conroe will have multi-processor support so you won't be able to use a multi-socket motherboard but you could use clustering. woodcrest (server core) will have multiprocessor support
__________________

Nitestick is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.