Conroe Availability. - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 07-26-2006, 11:11 AM   #1 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default Conroe Availability.

Hey i was wondering if there is going to be a shortage of conroes and if your going to have to wait to get one. also will we be able to buy tomorrow?
__________________

massacreinfallx is offline  
Old 07-26-2006, 11:46 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Chances are that most of the conroe is gonna be sold out in within in the first hour or two. Because there gonna be sending i think over 80% of conroes to prebuilt companys mainly dell.
__________________

__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 07-26-2006, 11:46 AM   #3 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: May 2006
Posts: 47
Default

By August 7th i think everyone could get a core 2 duo processor. i think that is the date where all the shops will get the stock of c2d cpus.
Kaiser28 is offline  
Old 07-26-2006, 11:47 AM   #4 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

so is it a good idea to preorder?
massacreinfallx is offline  
Old 07-26-2006, 11:49 AM   #5 (permalink)
Monster Techie
 
Ridlyn's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 1,920
Default

Ya, if you dont mind paying an extra $40.
__________________
Quote:
Originally Posted by Sylus View Post
Could have been worse, you could have been raped by a clown.
Ridlyn is offline  
Old 07-26-2006, 12:04 PM   #6 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

okay i just preorderedthe E6600 for 353.20 shipped.
massacreinfallx is offline  
Old 07-26-2006, 12:23 PM   #7 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

could sombody give me a link to the motherboards already available that the conroe would work in? im not posotive what kind..
massacreinfallx is offline  
Old 07-26-2006, 12:47 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,567
Send a message via AIM to massacreinfallx
Default

http://www.newegg.com/Product/Produc...82E16813127235

would this board work with a conroe?

because in one of the reviews it said that it wont workwith the core 2 duo, and newegg made amistake.

so what do you tihnk, would it work with a conroe?
massacreinfallx is offline  
Old 07-26-2006, 12:48 PM   #9 (permalink)
Banned
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 5,191
Default

Someone posted a list from XtremeSystems, lemme see if I can find it for you.

Here you go:

http://www.xtremesystems.org/forums/...d.php?t=101408
The General is offline  
Old 07-26-2006, 01:27 PM   #10 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 969
Default

Just wait one day. You can make it. There should be plent of boards to go around. Just try and be the first to order one.

There shouldn't be any shortage of Conroes. Core 2 Duo's will only take up 25% of Intel's shipment, but that's more than AMD's whole Athlon 64 line.
__________________

__________________
<br><br><font color=\"black\"><b>There's No Place Like </b></font><font color=\"red\"><b>127.0.0.1</b></font><br>
AnthraX is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:53 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.