CD-Rom and CD-Writer - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-17-2006, 09:38 PM   #1 (permalink)
Ultra Techie
 
Kdar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 894
Default CD-Rom and CD-Writer

Ok I have CD-Rom and CD-Writer..
CD-Write included one grey wire... so I guess its should go to CD-Rom?

Also do I need to set all the CD-Roms are a Master or Slave? I have two...
__________________

Kdar is offline  
Old 02-17-2006, 09:47 PM   #2 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default Re: CD-Rom and CD-Writer

Quote:
Originally posted by Kdar
Ok I have CD-Rom and CD-Writer..
CD-Write included one grey wire... so I guess its should go to CD-Rom?
I do not know what you're talking about. Unless it's a 4 pin audio wire. If that's the case, they're vitually useless, but if you want to, you can connect it to your sound card or motherboard.

Quote:
Originally posted by Kdar
Also do I need to set all the CD-Roms are a Master or Slave? I have two...
Put them on the same ribbon cable. The one at the END of the cable should be set as master. The one in the CENTER of the cable should be set to slave.

Ryan
__________________

__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-17-2006, 09:55 PM   #3 (permalink)
Ultra Techie
 
Kdar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 894
Default

So I just need Ribbon Cable.. and Power Plugs from PSU.. and that about it, right?
Kdar is offline  
Old 02-17-2006, 09:55 PM   #4 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 3,453
Send a message via AIM to FghtinIrshNvrDi Send a message via Yahoo to FghtinIrshNvrDi
Default

yes sir.

Ryan
__________________

<b>I'm an unhyphenated American.</b>
System Specs:
Intel Q6600 @ 3200 1.4v
Abit IP35 Pro "The Snake"
2x2gb A-Data @ 800
Diamond HD 3870 512mb


Great FORD TRUCK resource: http://www.fordtruckfanatics.com
FghtinIrshNvrDi is offline  
Old 02-17-2006, 10:00 PM   #5 (permalink)
Ultra Techie
 
Kdar's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 894
Default

Ok thks. You know, fist time build.. dont want to mess up any thing lol...
Kdar is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:45 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.