Catalyst Problems...help! - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-28-2008, 07:46 AM   #1 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Catalyst Problems...help!

I just got a 3870 in the post to crossfire with my 3850...but the catalyst control center won't start.

I've uninstalled the drivers completely, uninstalled .net framework 1.1, run driversweeper, and reinstalled but the screen turns black during catalyst install, so I waited til the hd light stopped blinking and then shut down the computer using alt-f4.

Upon reboot I get the following message:



Yet, as you see Crossfire is enabled and I tested CoD4 and crossfire is definitely working, it's quite a bit faster than my voltmodded 8800GTS 512mb was. Frame rate is consistently over 100fps 1680x1050 with 4xAA

However, my issues are:

-Unable to access CCC so I can't change 3d settings and such
-Rivatuner only shows 1 adapter so I can only overclock the 3870 and not my 3850 which is pencil modded and good for 960 core.

I've uninstalled and reinstalled the drivers several times now, but get the same problems.
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 03-28-2008, 11:40 AM   #2 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: Catalyst Problems...help!

ok well I got it working under XP x64 now at least, but now even though both gpu-z and ccc say crossfire is enabled, it doesn't seem to be working!

Only 1 gpu heats up in a 3dmark06 run. How can i fix this?
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Apple Acknowledges Some MacBook Hard Drive Problems Osiris Apple and Mac 7 04-02-2008 06:27 AM
problems viewing some webpages sehana Internet Software and Browsers 4 07-30-2007 03:41 PM
AVG Free problems,, TomW Viruses, Spyware and Malware 4 05-08-2007 09:08 AM
Some MacBooks May Have Battery Problems Osiris Apple and Mac 0 04-27-2007 05:50 PM
ATi Catalyst 7.3 Drivers Osiris Overclocking and Modding 0 03-28-2007 03:42 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 07:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.