Can I SLI from two different brands? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-01-2016, 02:58 PM   #21 (permalink)
Junior Techie
 
DBrown51's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Location: Portage
Posts: 81
Default Re: Can I SLI from two different brands?

Wow, Titan SLI isn't enough?
__________________

DBrown51 is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2016, 03:03 PM   #22 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,296
Default Re: Can I SLI from two different brands?

No, Maxwell V2 is meant for DX11 and 1080p/1440p. The Witcher 3 without Hairworks maxed no AA gives me like 45fps with a dip into the 20s. Not a pleasant experience when it dips.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2016, 06:07 PM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
forrestcupp's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 692
Default Re: Can I SLI from two different brands?

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
Oh yea, I'm set with getting the latest each generation by selling off the cards when the new ones come out. Just patiently waiting for GP100 since TItan X SLI isn't really enough for 4k.
That really sucks that $2000 worth of video cards can't pull off a smooth 4K. It's pretty funny that Sony fans think they're coming out with a 4K capable PS4.5.
forrestcupp is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2016, 06:18 PM   #24 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,296
Default Re: Can I SLI from two different brands?

Quote:
Originally Posted by forrestcupp View Post
That really sucks that $2000 worth of video cards can't pull off a smooth 4K. It's pretty funny that Sony fans think they're coming out with a 4K capable PS4.5.
When I got them I had an ROG Swift, but when I got my current screen I already knew that Maxwell V2 was not geared for DX12 or 4k. Just the nature of the hobby.

Yea the upgraded PS4 will have updated parts for 4k support in certain elements like GUI and media playback. I doubt they're really upgrading the base hardware because even though we're on the brink of new architectures I don't think they're ready for that kind of mass production on the RAM side.
__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2016, 06:50 PM   #25 (permalink)
Ultra Techie
 
forrestcupp's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 692
Default Re: Can I SLI from two different brands?

Quote:
Originally Posted by PP Mguire View Post
When I got them I had an ROG Swift, but when I got my current screen I already knew that Maxwell V2 was not geared for DX12 or 4k. Just the nature of the hobby.

Yea the upgraded PS4 will have updated parts for 4k support in certain elements like GUI and media playback. I doubt they're really upgrading the base hardware because even though we're on the brink of new architectures I don't think they're ready for that kind of mass production on the RAM side.
It's just funny that some of these Sony fans think they're about to get a $400 console that will let them game 4K @ 120fps. If there is any truth to the rumor, it's only going to be the GUI and maybe 4K support for apps like Netflix, Amazon, and Hulu. No way they're coming anywhere close to 4K gaming on a cheap console, even if they're using the new AMD GPUs in the pipeline. Same with the Nintendo NX.
forrestcupp is offline   Reply With Quote
Old 04-01-2016, 08:06 PM   #26 (permalink)
Build Guru
 
PP Mguire's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Location: Fort Worth, Texas
Posts: 28,296
Default Re: Can I SLI from two different brands?

People need to realize Polaris isn't their performance chip. It's only a decrease in power usage compared to Hawaii and Fiji.

Lol, TVs can't even do 120 because HDMI 2.0 only supports up to 4k/60.
__________________

__________________
"Resolution is just a number." #Ubisoft
Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire PSN = PP_Mguire

Access to my Plex PM me.
PP Mguire is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Choosing between different brands of video card -Tenk- System Upgrades 5 04-01-2011 08:45 PM
Two brands of memory Runfox Hardware Repairs and Troubleshooting 4 11-12-2009 07:57 PM
SLI Different Brands??? BennyV04988 New Systems | Building and Buying 9 01-11-2007 08:19 AM
Two problems, two different PCs Redjambluejam Microsoft Windows and Software 1 11-12-2005 06:00 PM
whats up with all the different brands? TSXmike Monitors, Printers and Peripherals 3 04-13-2005 05:38 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:24 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.