Build in progress: w/Conroe - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2006, 09:38 AM   #21 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

Maybe it is seething the harddrive but cant acess it. It really doesn't seem to catch.
__________________

__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Old 09-05-2006, 11:37 AM   #22 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

Sorry for the delay in updates, was out of town, I got the computer running without any problems so far, I just need to get a copy of windows xp. My copy of xp that came with my gateway wouldn't let me install it, which bites, but what ticks me off even more is that the full version of XP is now $199 everywhere, including at the military base. Was it not $99 for the full version just a few years ago for XP? Thats the price I paid for a full copy but then let a friend borrow it and forgot about it, and never saw that CD again, but what justifies a price increase of $100 dollars? Service Pack 2? Screw you Microsoft, I'm just going to borrow a copy from a friend, end of rant.
__________________

Drizo is offline  
Old 09-05-2006, 02:51 PM   #23 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

Well, Good build hope it runs fast. I have a ?
Are you going to overclock.
__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Old 09-05-2006, 03:04 PM   #24 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

I'm not going to OC this machine for the time being until I get her broken in with all the other software installed and curing the arctic silver 5 by playing GTA vice city and Simcity 4 for a bit. Some other info about the build is that core temp is reading both cores at 35C idle (inside the case) and I have the screenshots but I don't have photoshop installed to resize and save the image as a jpeg, so I'll get to that later when I find the cd.
Drizo is offline  
Old 09-05-2006, 08:37 PM   #25 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

Heres the screenshot of the cpu temps, these are just the idle temps, and these are in case temps. Forgot about prnt scrn but still would of had to save it as a jpeg instead of bitmap.

__________________
C2D E6600 @ 3.15ghz w/ 1.35 vcore
Abit AW9D-MAX
Scythe Infinity
2GB G.Skill DDR2-800 (4-4-4-12)
XFX 7600GT xXx
Silverstone Tj-06
Drizo is offline  
Old 09-05-2006, 09:07 PM   #26 (permalink)
Monster Techie
 
idiotec's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 1,748
Default

__________________

BE HEARD - Techonvent
DS3 | E6400 - 3.2GHz 24/7 | 2GB OCZ PLat. PC6400 | 6800GT | Zippy 460W
What the world needs is more geniuses with humility, there are so few of us left.
idiotec is offline  
Old 09-05-2006, 09:19 PM   #27 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

I've got to do alot of reading on OC'ing before I even attempt to, I still got my V'card in OC'ing man .
__________________
C2D E6600 @ 3.15ghz w/ 1.35 vcore
Abit AW9D-MAX
Scythe Infinity
2GB G.Skill DDR2-800 (4-4-4-12)
XFX 7600GT xXx
Silverstone Tj-06
Drizo is offline  
Old 09-05-2006, 10:54 PM   #28 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

Well, You can overclcok these things like mad. You canget 3.0ghz on the stock cooling stable. but get a better heatsink/fan before going any higher. All over a great build. I just can't wait to do mine. **** I have to wait until january maybe febuary.
__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Old 09-09-2006, 08:47 PM   #29 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 230
Default

This'll be the last update for this thread I guess, but heres some load temps...

Idle/Load = 35C/48C
Ambient = 75-77f



These are at stock speeds, just wanted to cure the AS5, and these temps might be lower since the front and rear fans (Scythe SFF21E) are only spinning at 660rpm, I think they're both warped since they make a clicking sound almost like a pulsating click, anyway the Scythe fans suck, but ironically the Scythe infinity fan is working like a champ. Yate loons on the way ftw.
__________________

__________________
C2D E6600 @ 3.15ghz w/ 1.35 vcore
Abit AW9D-MAX
Scythe Infinity
2GB G.Skill DDR2-800 (4-4-4-12)
XFX 7600GT xXx
Silverstone Tj-06
Drizo is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.