Boy I Hope I Won't Need This Money... - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-05-2007, 08:24 PM   #21 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 714
Send a message via AIM to Meithan Send a message via Yahoo to Meithan
Default Re: Boy I Hope I Won't Need This Money...

I have Logitech S-200 speakers and they do the 2.1 quite nicely. They're not great, but they're good enough... and cheap!

About the RAM... guys, where do you get the idea that Corsair XMS2 RAM is crap??? As for the G.Skill RAM, it's cheap and good, and that's about it. It doesn't "destroy" the Corsair RAM. Any articles to support your claims?
__________________

__________________


SuperPi 1M: 29.6s - 3DMark06: 8616
The Geek Test v3.1 Score: 36.3% - Major Geek
Meithan is offline  
Old 04-05-2007, 08:39 PM   #22 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: Boy I Hope I Won't Need This Money...

Corsair XMS2 is not very good overclocking ram at all. You would be lucky to hit DDR2-900 and anything higher than that is just amazing.

XMS2 is around $170 for the cheapest which will hit like I said 850mhz if your lucky while G.Skill HK's for the same price are highly binned PROMOS chips and just about every one will hit 600mhz DDR2-1200.

Not to mention the 4-4-4-12 timings XMS2 are 200 and are completley OWNED by G.Skill HK"s for 190 bucks.

I mean it's good memory but it is not that good in terms of Price/Performance which is why I NEVER recommend it ever....it's went down a lot trying to compete with G.Skill's price/performance but it still isn't anything I would ever recommend.
__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-06-2007, 01:02 AM   #23 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 714
Send a message via AIM to Meithan Send a message via Yahoo to Meithan
Default Re: Boy I Hope I Won't Need This Money...

Quote:
Originally Posted by Sora View Post
Corsair XMS2 is not very good overclocking ram at all. You would be lucky to hit DDR2-900 and anything higher than that is just amazing.
I can post a screenshot showing my DDR2-800 XMS2 modules hitting 900Mhz. It reached that speed with no problems whatsoever. I haven't tried pushing them further, but I'll do it if you want.
__________________


SuperPi 1M: 29.6s - 3DMark06: 8616
The Geek Test v3.1 Score: 36.3% - Major Geek
Meithan is offline  
Old 04-06-2007, 01:11 AM   #24 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: Boy I Hope I Won't Need This Money...

A Lot of XMS2 will hit DDR2-900 but my point is...i can post you a picture of my $144 G.Skill set hitting 1130mhz..once again I'm not saying Corsair XMS2 is BAD memory as they do have the best tech support out of any company just about...g.skill is very close as well but the majority of their memory is very trusted and runs well.

I'm jsut saying if you looking for the best Price/Performance to overclock stuff XMS2 is not what you want...G.Skill and a few other modules are.
__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Old 04-06-2007, 02:23 AM   #25 (permalink)
Renowned Budgeting Master
 
Join Date: Nov 2006
Location: Uniontown, PA
Posts: 4,153
Send a message via AIM to Sora
Default Re: Boy I Hope I Won't Need This Money...

Heres a screenshot I took a while back of my 2 stcks in Dual channel. My first stick hit a max of 589mhz once actually while wince I added this second chip it was limited to 565...but I'm not complaining in the least. Here it is.

__________________

__________________
E6300 w/ Arctic Freezer Pro 7 @ 3.6ghz 1.4Vcore
Antec 900 Case
EVGA 750i FTW Mobo
4x1GB of G.skill DDR2-800
2 8800GT in SLI
22" Samsung Syncmaster
1 250GB WD and 1 Seagate 7200.10 in RAID 0
Corsair 520HX 3DMark06 Score: 13900
Sora is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Saved enough money for 2k Gaming Rig pinoy3000 New Systems | Building and Buying 5 03-26-2007 01:10 AM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 04:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.