Bother with AM2 or not ??? - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 05-29-2006, 09:41 AM   #11 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: May 2006
Location: Canada
Posts: 274
Default

I am currently only using a laptop... which makes gaming very hard
__________________

dave39 is offline  
Old 05-29-2006, 10:03 AM   #12 (permalink)
Techie Beyond Description
 
Apokalipse's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Melbourne, Australia
Posts: 14,559
Default

what graphics card, CPU and RAM does it have?
__________________

__________________
Apokalipse is offline  
Old 05-29-2006, 10:10 AM   #13 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,306
Send a message via AIM to Brtnboarder495
Default

Wait for Conroe, then make your comparison in performance, I still think Intel is being REALLY fishy about Conroe/Core 2/Merom.
__________________

Brtnboarder495 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:07 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.