bf2 shutdown - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 01-21-2006, 02:23 PM   #1 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 149
Default bf2 shutdown

Bf2 will randomly quit. No error messages or anything. It just goes straight to the desktop. Last night I played for hours with no problems. today i cant make it 5 minutes without it quitting.
__________________

__________________
Opteron 165 oc 2.7
eVGA 7800 GT
DFI Lanparty Ultra-D
1GB OCZ Enhanced Latency (2 x 512MB)
Antec TP-II (550w)
Scythe Ninja
macombaland is offline  
Old 01-21-2006, 02:29 PM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 303
Default

maybe you should post this in the pc gaming section. Also, how overclocked is your opteron? If it's too high, it might not run on full load.

P.S. your pc is a lot like the one I want to get
__________________

__________________
Getting a new computer: specs coming soon...
KryptoKnight is offline  
Old 01-21-2006, 02:36 PM   #3 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 149
Default

i figured it was most lkikely a hardware problem so i posted it here.

My processor isnt overclocked at all
__________________
Opteron 165 oc 2.7
eVGA 7800 GT
DFI Lanparty Ultra-D
1GB OCZ Enhanced Latency (2 x 512MB)
Antec TP-II (550w)
Scythe Ninja
macombaland is offline  
Old 01-21-2006, 03:33 PM   #4 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Default

This has happened to me a couple times also.
ritzblitz is offline  
Old 01-21-2006, 03:55 PM   #5 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 149
Default

it just happened to me in FarCry. During a giant explosion. It blew me right out of the game
__________________
Opteron 165 oc 2.7
eVGA 7800 GT
DFI Lanparty Ultra-D
1GB OCZ Enhanced Latency (2 x 512MB)
Antec TP-II (550w)
Scythe Ninja
macombaland is offline  
Old 01-21-2006, 04:23 PM   #6 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 27
Default

Is your video card overclocked?
ritzblitz is offline  
Old 01-21-2006, 04:36 PM   #7 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 149
Default

nope..nothing is overclocked
__________________
Opteron 165 oc 2.7
eVGA 7800 GT
DFI Lanparty Ultra-D
1GB OCZ Enhanced Latency (2 x 512MB)
Antec TP-II (550w)
Scythe Ninja
macombaland is offline  
Old 01-21-2006, 04:58 PM   #8 (permalink)
Monster Techie
 
Waphlez's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Ohio, United States
Posts: 1,976
Default

Try reinstalling the games
Waphlez is offline  
Old 01-21-2006, 05:55 PM   #9 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 961
Default

If its not freezing it might just be a software problem, try reinstalling the games. Make sure you have the right drivers aswell.
__________________
A+ certified.
I now am on the interweb:
www.thescurvyshack.com
Mr_Threepwood is offline  
Old 01-22-2006, 11:14 PM   #10 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 342
Default

Happens (crash to desktop) to me at least once a week while playing BF2.
__________________

__________________
INTEL PENTIUM 4 3.0 GHz
512kb L2 Cache S478/ Zalman 7000B-AlCu cooler
Antec Solution Series 3700AMB Case 350W
XFX GEFORCE 6800GS VF700-AlCu VGA cooler
ASUS P4P800-SE
1 GIG CORSAIR/1 GIG GEIL DDR400 PC3200
Benq Lightscribe 16x DVD ReWriter
SAMSUNG 1.44MB FLOPPY DRIVE
WESTERN DIGITAL 80GB 7200RPM 8MB CACHE HARD DRIVE
Philips 17\" MONITOR
LG 52X24X52 CD-RW
Logitech MX518 Optical Mouse
MICROSOFT WINDOWS XP HOME
MADWAD is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 10:51 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.