which is better MC editon or Pro (talking bout xp) - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 02-23-2007, 08:10 AM   #1 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default which is better MC editon or Pro (talking bout xp)

ok well i found this pc in the garbage, i thought i would take it play around with it, and i start it up, and notice it had windows xp media center edition, and yay the installation cd was in the dvd-rom drive, i was wondering is pro better than mc
__________________

__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 02-23-2007, 09:38 AM   #2 (permalink)
Super Techie
 
Phase-Six's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 250
Default

wow nice find! But I think that pro is for like more buisness type stuff and media is for movies, music, etc. Although I use Xp pro for music and stuff so its all good.
__________________

Phase-Six is offline  
Old 02-23-2007, 10:07 AM   #3 (permalink)
Patron
 
saltynay's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Location: West Coast, Singapore
Posts: 5,149
Default

media centre edition is pro but with a media suite
__________________
saltynay is offline  
Old 02-23-2007, 10:13 AM   #4 (permalink)
Lord Techie
 
Nitestick's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: смерти для спаме
Posts: 8,473
Default

yep, that's about it. MCE is virtually the same as XP Pro.
Nitestick is offline  
Old 03-01-2007, 08:01 AM   #5 (permalink)
Techie Beyond Description
 
veg1992's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 19,993
Default

sweet! i'll format it this weekend and get it up and running, i intend on selling it, i wanna no how much it would sell for:

AMD Athlon XP 1800+
512 MB RAM
ATI Radeon 7500
40 GB and 80 GB drives (it comes as 60 GB maybe it is on RAID0 config)
__________________
I do not accept help requests and/or deleted threads/complaints by PM, Profile or IM/Email. Just ask on the forums! Also, I do have Lockerz invites if you want them, feel free to PM me your email if you want one :0

If I help you, or you just like what I said, rep me by clicking the
or under my avatar; it helps me know that my advice actually helped you.


.. But things don't go according to plan! My Actual Rig, 2009:
veg1992 is offline  
Old 03-01-2007, 02:10 PM   #6 (permalink)
True Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 213
Default

lol u give me 30$ and i'll throw it in the trash for ya hehe.... jk man good find on the Media Center.... but i dun no how much it would be worth... mabe 50-200?
__________________
www.outotune.com
MSI P6N SLI-FI NForce 650i
E6300
2x1gigs 667mhz OCZ
36gb Raptor
80gig SATA Hitachi HD
500gb Seagate 32mb Cache HD
EVGA 8800GT SC 512mb
Ultra X2 X-connect 550w PSU
ProView 22" 1680x1050
BuddyRo is offline  
Old 03-01-2007, 02:36 PM   #7 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 419
Send a message via AIM to Dr DMoney
Default

Nice find, though i was wondering if there was a media center that was in 64bit. i want media center but I also want 64bit processing. You understand.
__________________
The start of my signature...
http://img443.imageshack.us/img443/7041/sig0jc.png
Dr DMoney is offline  
Old 03-01-2007, 10:34 PM   #8 (permalink)
Camera junky
 
Poizen22's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: ottawa ontario canada.
Posts: 6,280
Default

dont get 64 bit xp anything it sucks as there are barely any drivers that run in 64 but and so they dont worck on 64 bit but with vista get 64 bit as all the drivers now release in 32bit and 64 bit
__________________

__________________

https://www.flickr.com/photos/poizen22/
intel Core I7 8700k@ 5.0ghz-Nvidia GTX1080 ti ftw3-Aorus 5 z370 mobo-16gb ddr4 G-Skill trident Z rgb 3000mhz - 1tb samsung 960 pro, 2tb wd blue- thermaltake rgb 750w gold-Phanteks pro M TG- Samsung CHG70 1440p 144hz 32 inch QLED.
Poizen22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 06:48 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.