Best vid card for about 100$ or 150$ - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-19-2005, 03:45 PM   #11 (permalink)
Wizard Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 3,339
Default

Quote:
Originally posted by Riceball
My ATI Radeon X700 Pro 256mb PCI-E . I've only had it for about a month and it's in great condition. I'd sell it to you for about $130 if you'd like.
lol the Geforce 6600 is better and it it's so great why are you so eager to sell it?
__________________

__________________
<form action=\"http://www.srsyo.org/tfsearch.php\" method=\"get\">
<input type=\"text\" name=\"search\"> <input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Search TF before you post!\"></form>
Vista Discussion | 64 Bit Discussion |Microsoft Homepage | Yo Linux | Paul Thurrott | Fire Fox | Thunder Bird | Image Shack | Photo Bucket | Put File | Anti-Spyware | MS Anti-Spyware | Trillian | Anti-Virus | On Line Virus Scan
Tyler1989 is offline  
Old 11-19-2005, 04:23 PM   #12 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 1,946
Send a message via AIM to Static_11 Send a message via Yahoo to Static_11
Default

Quote:
Originally posted by Riceball
BTW, i'm 17 years old...


age means NOTHING
__________________

Static_11 is offline  
Old 11-19-2005, 04:34 PM   #13 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

eVGA GeForce 6600GT
Flanker is offline  
Old 11-19-2005, 04:46 PM   #14 (permalink)
True Techie
 
kahlos's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Gloucestershire, England
Posts: 189
Default

No way not the 6600gt. Yes the 6600gt if your getting AGP but if you have PCI-E get a sapphire X800GTO. It costs a little more than what you have but I'm sure your find it cheap somewhere or fork out the extra cash needed. The sapphire X800GTO can have a bios change and it is completly the same as the much more expensive X850PE (or XT). It doesn't invole overclocking or anything just a simple bios change. All the X800GTO seires is, is a X850PE (or XT) repackeged and price lowered a lot but they still wanna sell the X850PE so they down clock the X800GTO and turn off 4 pixel pipelines. When other companys except for sapphire found out that people were just changing the bios they started lasering off the extra pipelines. So get the sapphire X800GTO it has a lot more power then anyother card that is similarly priced and can have a bios change to be a hell of a lot more powerful. So if you can fork out the cash for one which isn't a lot more than what you already have get ONE! I have one my self and pritty much everything runs at full detail with antianalising and anstothic filtering!
__________________
www.xenocide.shockv2.com
Join the metal/rock revolution.
kahlos is offline  
Old 11-19-2005, 04:56 PM   #15 (permalink)
Banned
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,327
Send a message via AIM to Flanker
Default

Quote:
Originally posted by kahlos
It costs a little more than what you have.


And its the X800GTO2 that unlocks, not the X800GTO. I think theres a specific company that makes the X800GTO that MIGHT unlock, but thats a risk of its own.
Flanker is offline  
Old 11-19-2005, 07:10 PM   #16 (permalink)
True Techie
 
kahlos's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Gloucestershire, England
Posts: 189
Default

the GTO2 is exsactly the same as the GTO it's just that sapphire just wanted it to sound better! The other company is powercolour but gecube did make 10,000 graphics cards before they started cutting the pipelines out! So there's a chance that if you buy a second hand one that it might work.
__________________
www.xenocide.shockv2.com
Join the metal/rock revolution.
kahlos is offline  
Old 11-19-2005, 07:24 PM   #17 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

i see wut you mean the GTO is clocked about the same as the 6600GT but has 8 pixel pipelines while the 6600GT has 8 and has 256-bit instead of 128-bit memory interface, and has 256mb ram.
MrZucchiniHead is offline  
Old 11-19-2005, 07:37 PM   #18 (permalink)
Ultra Techie
 
MrZucchiniHead's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 915
Send a message via AIM to MrZucchiniHead
Default

i've forgot about UT2007(im a dumbass) and am just going to use my old crappy Fx5500 and wait till next year and but a 7800GT or GTX
MrZucchiniHead is offline  
Old 11-20-2005, 08:47 AM   #19 (permalink)
Lord Techie
 
PZEROFGH's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 7,553
Send a message via AIM to PZEROFGH
Default

Quote:
Originally posted by MrZucchiniHead
i see wut you mean the GTO is clocked about the same as the 6600GT but has 8 pixel pipelines while the 6600GT has 8 and has 256-bit instead of 128-bit memory interface, and has 256mb ram.
the 6600GT does not have 256 bit memory interface...
__________________
Hmmm?
AIM/Xfire - pzerofgh
PZEROFGH is offline  
Old 11-20-2005, 09:27 AM   #20 (permalink)
Banned
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 3,479
Default

yea but the 6600GT will beat this GTO because nVidia cards support SM3.0 while ATI doesn't, and most games today like quake4, doom3, COD2, FEAR.... are customized for nVidia.
__________________

maroon1 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.