Best DDR Ram for Overclocking? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-10-2006, 04:38 PM   #21 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Thank you, a guy posted a link to the program and I am dl'ing it now. Cant wait!
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 12-10-2006, 04:42 PM   #22 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

You're more than welcomed,

and perhaps theres a way you could help me too and save me a couple of dollars . i'll pm you about it later on.

Anyways, Keep me posted about how much this program has helped you.

-Jo
__________________

Yoad is offline  
Old 12-10-2006, 04:43 PM   #23 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,992
Default

BLAST.


There goes my chance for selling my ram for 350+
__________________



May the wind always be at your back and the sun upon your face, and may the winds of destiny carry you aloft to dance with the stars
Lord AnthraX is offline  
Old 12-10-2006, 04:48 PM   #24 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

ROFL I'm sorry anthrax X_X

-Jo
Yoad is offline  
Old 12-10-2006, 05:28 PM   #25 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Ok it works but I got issues now, there seems to be no setting to set a divider. What area in that program does it let me set that?
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 12-10-2006, 05:51 PM   #26 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

Oh wait finally got it. Got my amd 4000 at 3ghz stable so far and the ram at ddr400 and the timings are a little lose at 3-4-4-8. I will try to make it 2.5-3-3-6. If I can do that, then im set!
__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Old 12-10-2006, 05:52 PM   #27 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 996
Default

Then I take it that the program does the trick for ya?

-Jo
Yoad is offline  
Old 12-10-2006, 05:55 PM   #28 (permalink)
Master Techie
 
Join Date: May 2005
Location: West Babylon, New York
Posts: 2,021
Send a message via AIM to Pepsiboy700 Send a message via MSN to Pepsiboy700
Default

**** yeah, along with some bios options and it instantly did what was needed. What do you think this 4000 can hit without ram issues. Its got a thermaltake typhoon on it. Idles at 27 celcius and maxes out at supposivly 28 celcius. FTW!
__________________

__________________
i3 540 @ 3066 MHZ
4GB DDR3 1600 1T 9-9-9-28
2x 750GB
HD 5750 @ 850/2400
Thermaltake 630W
Antec Lanboy Air
Pepsiboy700 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:04 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.