Best computer for $2k! - Page 2 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 11-27-2006, 11:44 PM   #11 (permalink)
Ultra Techie
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 566
Send a message via AIM to reckliss
Default

Go C2D don't waste your money on an AMD unless you wait for K8L.
__________________

reckliss is offline  
Old 11-30-2006, 04:19 AM   #12 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default

Hmmm, the problem is that I don't live in a very big town and there are only two computer stores, both of which also aren't that big and to buy a new computer we'd have to go to the nearest city, about a hundred kilometres away, and find a computer store that sold these better parts.
Also just for you guys I think 2000 AUS is about 1500 US.

But if you were given the choice between those two computers and this other one (from another computer store), so thats a choice of the three, which would you pick?

The other computer of a similar price is thusly:
Intel Core 2 Duo E 6300
1 Gb memory.
320GB Hard Drive
DVD Burner
19" Widescreen LCD monitor
GeForce 256Mb Video card, speakers, keyboard and remote.
It comes with windows Media Center as opposed to Windows Professional that the other two have.
So...which would you guys choose?
__________________

Ruffy is offline  
Old 11-30-2006, 04:30 AM   #13 (permalink)
Hard Gay Nahalem! Fooo!
 
NosBoost300's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Bellflower, CA
Posts: 10,154
Send a message via AIM to NosBoost300
Default

umm... what kind of geforce is it??? 256mb doesnt help
__________________
Current Build:
Intel 3770k @ 4.4 GHZ | Galaxy GTX 770 SLi | 16 GB G.Skill Sniper | ASrock z77 Extreme4
2xSamung 840pro 128GB in Raid | 2x1TB Seagate | Antec 750 Watt GamerSeries
Media Build:
Intel Core i3 3220 | Galaxy GTX 650 | 8 GB Corsair Vengeance | ASrock B75M | Samsung 840 120GB
NosBoost300 is offline  
Old 11-30-2006, 07:18 AM   #14 (permalink)
Newb Techie
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 5
Default

It doesn't? ah foo...
That's all it says for the Video Card option.
Direct and exact working is...
GeForce 256MbVideo Card.
Unless that is a missprint and it means it has a GeForce 256...which would be unlikely because most stores proof read these things, but I guess it may be possible.
__________________

Ruffy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 02:01 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.