Bad Luck - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-13-2006, 11:53 AM   #41 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 1,706
Default

the case looks great...

but the innerds couldn't take it...

I hooked up 6 old hard drives.. and let it run...



about an hour later, it died...

but the test wasn't a complete failure... it was cold...

in fact... the only thing that got hot was this thing:



the case and heatsinks remained cool

so...

my case was a success...

the insides are rated at 500W with a +12,14A... which, from what I've learned... sucks...

I imagine the rail couldn't handle the power being forced through it...

oh well...

I will probably put the 300W antec in that case when I get it...

(sorry bout the crappy pics... I don't have a decent camera)


and for my next trick... I am going to replace the coil...

I have another...
whos wire is about twice as thick...
I wonder how well that will work...
__________________

Juice Daddy is offline  
Old 03-13-2006, 05:41 PM   #42 (permalink)
Master Techie
 
reggie_da_man's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,567
Default

LMFAO.
__________________

__________________

reggie_da_man is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.