bad batch q6600? - Page 5 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 09-02-2008, 11:54 AM   #41 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: bad batch q6600?

I would go for it...good chance it's a nice clocker.

Most of the 737-739 chips are pretty good
__________________

__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 09-02-2008, 01:04 PM   #42 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

thanks for the advice
placed a bid, with any luck i get it :happy:
__________________

nukeman8 is offline  
Old 09-02-2008, 01:38 PM   #43 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: bad batch q6600?

wait til near the auction end to bid!
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 09-02-2008, 04:39 PM   #44 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: bad batch q6600?

or set up a sniper program. much better odds of winning.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 09-03-2008, 11:49 AM   #45 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

only bidded a small bit just to put me in lead, stil got ages to go and its still massively under priced yet, dont worry i know how to win things on ebay hehe.
nukeman8 is offline  
Old 09-03-2008, 02:47 PM   #46 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: bad batch q6600?

lol..if you knew how to win you would have a sniper program that shoots your bid in the last 5 seconds of the auction. THAT'S how you win. and make other bidders angry.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 09-03-2008, 04:27 PM   #47 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

meh fast broadband and whacking refresh down to 5 seconds is just as good
nukeman8 is offline  
Old 09-03-2008, 06:00 PM   #48 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: bad batch q6600?

uh, no its not...
then you have to sit there like a crackhead and watch the end of the auction lol.
im tellin ya, sniper-no muss no fuss. any other way is a PITA and you will lose more than you win if you are bidding on stuff others want.
try EZ sniper : Free ebay auction sniper software. Snipe auctions online. Automatic esnipe bid sniping agent. its free and like the name says, ez.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 09-04-2008, 05:23 AM   #49 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

lol ok i took your advice, using goofbay thou. fingers crossed and i have a decent q6600 soon
nukeman8 is offline  
Old 09-04-2008, 11:42 AM   #50 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: bad batch q6600?

nice dude i'll be rooting for you!
__________________

__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
intel Q6600 Batch List thirdshiftdj Overclocking and Modding 86 10-03-2008 01:01 AM
Is my Q6600 simply bad? (quick reply needed.) Ric0h Overclocking and Modding 46 07-10-2008 08:32 PM
G0 Revision Q6600? Help... g3kk0 New Systems | Building and Buying 25 04-24-2008 01:12 PM
Batch scripting: Startup applications and close batch file LincolnX Microsoft Windows and Software 7 01-17-2008 08:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 01:58 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.