bad batch q6600? - Page 3 - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-30-2008, 05:01 PM   #21 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: bad batch q6600?

No its not. Some of us are just obsessed with upgrading for the sake of upgrading.
__________________

__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 08-30-2008, 05:22 PM   #22 (permalink)
True Techie
 
The Zune Guy's Avatar
 
Join Date: Apr 2007
Location: Ireland (Come on 'd Paddys)
Posts: 167
Smile Re: bad batch q6600?

Quote:
Originally Posted by veedubfreak View Post
No its not. Some of us are just obsessed with upgrading for the sake of upgrading.
! That's fair enough!
__________________

The Zune Guy is offline  
Old 08-31-2008, 03:14 AM   #23 (permalink)
disgruntled ex-moderator
 
Nagasama's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: probably on the lake
Posts: 6,956
Default Re: bad batch q6600?

yes, its an evil disease.
__________________
"nagasama no longer drinks tecate, or streaks out of the night for anything, and he has a fine wife so he has no use for your girlfriend...she is safe..."
Nagasama is offline  
Old 08-31-2008, 03:19 AM   #24 (permalink)
Lord Techie
 
gurusan's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Location: Portland, OR
Posts: 6,562
Send a message via MSN to gurusan
Default Re: bad batch q6600?

Quote:
Originally Posted by Drizzt5 View Post
I think people are overreacting to the bad batch. I'm sure you could still hit 3.4ghz with an Xigmatek cooler with some decent temps. They aren't bad processors because they don't hit 3.6ghz like the older ones. I think Intel spoiled us, lol.
Most of the "bad newer batch" does still hit 3.6ghz easily. Peeps are just noob clockers
__________________
|| 2500K @ 5GHz 1 thread, 4.8 2 threads, 4.6 3, 4.5 4 1.284V ||
|| P8P67-M Pro || 8GB @ 2133MHz ||
|| 5850 @ 1000/1225 || XFX 650W || Silverstone FT03B ||
|| 37" LCD TV || CM Hyper 212+ || Samsung 2.1 Soundbar ||
gurusan is offline  
Old 08-31-2008, 05:06 AM   #25 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: bad batch q6600?

Quote:
Originally Posted by vernong1992 View Post
You could.. now can you get that with decent temps?

I'd say stick with a e8400 or e7200 or something
i had a VId of 1.2850 and i got to 3.6 fairly easy for a client, eneed up putting it at 3.4 stable because he wanted it soon and i didnt have time to stablilize it. any q6600 kmakes it to about 3.2 for sure.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 08-31-2008, 09:35 PM   #26 (permalink)
Lord Techie
 
veedubfreak's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 6,979
Default Re: bad batch q6600?

Ya ive been able to get mine stable at 4ghz on water. I'm going to try for 4.2 tommorow :P
__________________
Nothing to see here.
veedubfreak is offline  
Old 09-01-2008, 04:07 AM   #27 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: bad batch q6600?

VID doesnt seem to make a whole lot of difference for the q6600, and for that matter any cpu ive used.
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 09-01-2008, 04:24 AM   #28 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

Quote:
Originally Posted by baron5 View Post
VID doesnt seem to make a whole lot of difference for the q6600, and for that matter any cpu ive used.
Some people say it barely makes a difference, like not noticable some people say it makes a huge difference like up to .8ghz and say either buy an old q6600 or buy something else.

Anyway by the time i build my rig the q6600 will cost peanuts
nukeman8 is offline  
Old 09-01-2008, 04:32 AM   #29 (permalink)
Master Techie
 
baron5's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Australia
Posts: 2,984
Default Re: bad batch q6600?

it seems to make lil difference to me and ive had 3 of em so far. all have reached 3.2 no problems all a fairly good voltages, about 1.3xV

x=<.05
__________________
<<<Please give me Rep if I have helped you<<<

I7 930 @ 4GHz : Noctua D-14
Gigabyte X58A-UD7 : Asus GTX 480
G.Skill Trident 1600MHz 6-8-7-18 : Samsung F3 1TB
OCZ Vertex 2 50GB : Silverstone RV02 Case
Silverstone Strider Plus 1Kw : Sony DRU-870s Optical
Samsung P2350 Monito
r

baron5 is offline  
Old 09-01-2008, 05:01 AM   #30 (permalink)
Junior Techie
 
Join Date: Aug 2008
Posts: 76
Default Re: bad batch q6600?

hmm interesting, i was aiming to get up to the higher end of the 3 mark as in 3.6 to 3.8.
Anyone done that on air cooling with one of the new q6600?
__________________

nukeman8 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
intel Q6600 Batch List thirdshiftdj Overclocking and Modding 86 10-03-2008 01:01 AM
Is my Q6600 simply bad? (quick reply needed.) Ric0h Overclocking and Modding 46 07-10-2008 08:32 PM
G0 Revision Q6600? Help... g3kk0 New Systems | Building and Buying 25 04-24-2008 01:12 PM
Batch scripting: Startup applications and close batch file LincolnX Microsoft Windows and Software 7 01-17-2008 08:50 PM



Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.