Ati 9200se/tv - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Click Here to Login
Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 03-28-2006, 06:00 PM   #1 (permalink)
Super Techie
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 396
Default Ati 9200se/tv

can my 9200se like play tv..LOL
__________________

__________________


quest1on is offline  
Old 03-28-2006, 06:37 PM   #2 (permalink)
Ultra Techie
 
Spartan's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 814
Default

does it have vivo??
__________________

Spartan is offline  
Old 03-28-2006, 08:57 PM   #3 (permalink)
Monster Techie
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 1,533
Default

even if it does have vivo , it wont be able to do it vivo and a tv tuner are two entirly diffrent things , vivo can only capture video from various sources nothing more , if your card have vivo and you got a digital cable box/vcr then you might be able to connect it to it otherwise you cant watch tv , and if you do have one of em it wont be computer controlled i mean youll only see the picture the device broadcasts to pass channels youll need to use the remote
jeremy is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off




Copyright 2002- Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 09:33 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.