ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Closed Thread
Thread Tools Display Modes
Old 07-26-2006, 09:43 PM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2006
Posts: 26
Default ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition

hey everyone I have a question, I just got my comp and its all up and running, I had to come out here to get on the internet though. this is the motherboard ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition Socket AM2 NVIDIA nForxce 590 SLI MCP ATX AMD Motherboard and I need help setting it up to my wireless router can anyone help? my wireless router is a Dlinks DI-524 so can anyone help?

pilotdude22 is offline  
Old 07-26-2006, 10:38 PM   #2 (permalink)
Monster Techie
j12's Avatar
Join Date: Jun 2006
Posts: 1,133

sorry i know this is a stupid question, but does the ASUS M2N32-SLI Deluxe Wireless Edition just have wireless built in to the motherboard.


MacBook 2.2GHz Santa Rosa | 120GB HDD | 4GB ram
Intel C2D E6300 @ 3.2GHz | 4GB ram | 880GB total HDD space | Gigabyte P965-DS3 | eVGA 8800GTS 640mb | Corsair HX 520 | Audigy 2 ZS platnium | Antec 900
j12 is offline  
Old 07-26-2006, 11:02 PM   #3 (permalink)
Master Techie
aliasaid's Avatar
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,400

make sure all your physical connections are properly installed..

router is connected to your internet source (cable/dsl modem)
router is powered on.

the little antenna thing is properly connected to your motherboard. i don't have experience with your mobo.. but i'll just give general guidlines..

if there are drivers that need to be installed for the wireless antenna - thing, make sure you install it!

go to "network connections" in control panel and make sure the wireless connection is enabled, and the LAN connection is disabled..

if there is a password to your router youll be prompted for it...

it should connect... you should have internet connection..

so ya.. thats all i can give.. general advice.. since i don't have experience with your board.. (or any on-board wifi for mobos)
"Is virtue a thing remote? I wish to be virtuous, and lo! Virtue is at hand." -Confucius
aliasaid is offline  
Old 07-27-2006, 01:31 AM   #4 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Jul 2006
Posts: 26
Default got it

I got the internet working and I am on it now lol, I do have a diffrent question though, my sound, I play music and sometimes it just gets really REALLY quite to the point I dont hear it at all. I also play Flight simulator 2004 and it gets quite on that too, and there is no sound on pinball, what can I do to get better sound? and dont say its my speakers because thats waht I thought and hooked up a diffrent set and same thing, so any oppinions?
pilotdude22 is offline  
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 11:59 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.