Asrock - Techist - Tech Forum

Go Back   Techist - Tech Forum > Computer Hardware > New Systems | Building and Buying
Thread Tools Display Modes
Old 04-30-2014, 01:42 AM   #1 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2014
Location: France
Posts: 2
Default Asrock

I have an old motherboard ASROCK Brand.
Type:Conroe Kentsfield FSB1066, Dual Channel DDR 400/DDR2 667.

My problem is that i am limited in RAM memory:
I use 2x1 Go Max per slot.
Therefore my question:It is possible to increase the capacity this ones?

Thank you!

PS:I'm french

Manu57 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 03:09 AM   #2 (permalink)
Monster Techie
Dauntae's Avatar
Join Date: Jul 2008
Location: USA
Posts: 1,807
Default Re: Asrock

Is there a model of the mother board, I had one similar and had two 2 gigabyte sticks of ram in it with no issues and I betting yours should be able to do the same.


New system
NZXT Tempest 410 - I5-4670K - Asus Z87-Plus - SeaSonic SS-750KM3 80 PLUS GOLD Certified Full Modular PS
GPU MSI GTX 970 Gaming 4G - CORSAIR Vengeance Pro 16GB 1600 (2x8gig) - SAMSUNG 840 EVO 250 -Seagate Barracuda 3-TB

Antec 200 - I7-920 - ASUS P6T - Corsair TX650 it's old but still kicking like a mule
2-EVGA GTX 470 in SLI- ocz vertex 3 SSD 128 gig
Seagate Barracuda 1-TB - OCZ DDR3-1600 12 gigs 3x2
Keeps Me Happy :lol:

If I've been helpful, Please rep me
Dauntae is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 04:08 AM   #3 (permalink)
Newb Techie
Join Date: Apr 2014
Location: France
Posts: 2
Default Re: Asrock

I suspected that my motherboard is limited at 2 gigabyte sticks of ram.
I will hope that is possible to do.
But is not possible.
Thank you so much
Manu57 is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 08:27 AM   #4 (permalink)
Super Techie
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 387
Default Re: Asrock

Is this your motherboard?

ASRock > 4CoreDual-VSTA

If so, it looks like 2 GB is the limit.
DistraughtSysop is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2014, 10:32 AM   #5 (permalink)
Build Guru
PP Mguire's Avatar
Join Date: Dec 2004
Location: DFW Texas
Posts: 26,049
Default Re: Asrock

Is that an AGP slot AND DDR support AND quad core support? Oh my, I gotta look up Ebay.
"Resolution is just a number." #Ubisoft Origin/Steam = PP_Mguire Twitch = pp_mguire Instagram = ppmguire Mechwarrior Online = Thunderson PSN = PP_Mguire

Need Descent and Mechwarrior buddies!
If I helped you, give a thanks! ↓
Access to my Plex PM me.
PP Mguire is online now   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Asrock Motherboard KorKwin Monitors, Printers and Peripherals 1 05-05-2005 02:10 PM
Asrock P4s61 Ram Problem Carlo Overclocking and Modding 2 04-21-2005 04:11 AM
Weird ASROCK skt. 754 and 939 combo MOBO! Ace No-Money Monitors, Printers and Peripherals 4 03-21-2005 01:44 AM
ASRock Bios wont recognize maxtor ultra ata 133 160GB hdd seedplanta Monitors, Printers and Peripherals 2 01-19-2005 01:36 PM
ASUS= Abit, ASRock ? zero1424 Monitors, Printers and Peripherals 1 06-20-2004 05:21 AM

Our Communities

Our communities encompass many different hobbies and interests, but each one is built on friendly, intelligent membership.

» More about our Communities

Automotive Communities

Our Automotive communities encompass many different makes and models. From U.S. domestics to European Saloons.

» More about our Automotive Communities

Marine Communities

Our Marine websites focus on Cruising and Sailing Vessels, including forums and the largest cruising Wiki project on the web today.

» More about our Marine Communities

Copyright 2002-2015 Social Knowledge, LLC All Rights Reserved.

All times are GMT -5. The time now is 03:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 1
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.